A Teréz körúti robbantó pszichológiai vizsgálata lezárult

Forrás: TV2 -
vizsgálat Teréz körúti robbantás pszichológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti ronbbantással gyanúsítható személy pszichológiai vizsgálata lezárult. Kiderült, hogy P. László büntethető. Azonban a védője szerint ez nem befolyásolja a nyomozás menetét. Ők antropológus szakértő bevonását indítványozzák, hogy kiderüljön, hogy a gyanúsított azonos-e a felvételeken szereplő személlyel.

Fordulatot hozhat az ügyben a gyanúsított antropológiai vizsgálata Brunner Tamás védő szerint. Ez megállapíthatja, hogy a Teréz körúti robbantással vádolt férfi azonos-e a felvételeken szerepelő illetővel. Ezért indítványozták a szakértő bevonását, egy másik vizsgálatnak azonban már megvan az eredménye. A gyanúsított pszichológia felmérése kimutatta, hogy P. László büntethető.

Büntethető a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja Forrás: TV2

Védője szerinte azonban ez nem befolyásolja a nyomozás menetét, az antropológiai vizsgálat viszont annál inkább. A vádlott és a térfigyelő kamera felvételeinek összehasonlításával ugyanis megállapítható, mennyire egyeznek a fizikai tulajdonságok. Brunner Tamás szerint, ha kiderül, hogy erőteljesen eltérnek, akkor az jelentős fordulatot hozhat az ügyben. Ezáltal bizonyítást nyerhet állításuk, miszerint nem P. László követte el a merényletet, ahogy azt a gyanűsított édesapja is kijelentette - írja a Magyar Idők.

Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el.News--Gyönyörű modellre cserélte feleségét a híres focista, David Ginolahttp://www.life.hu/news/20161218-modellere-cserelte-a-feleseget-25-ev-utan-egy-focista.htmlDavid Ginola 25 év után cserélte le a feleségét, méghozzá egy fiatal modellre. A hírek szerint a férfi már el is költözött otthonról. NewsAFPFigyelmeztetést adtak ki ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161218-figyelmeztetest-adtak-ki-onos-eso-miatt-idojaras.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ónos eső várható a Dunántúlon. Nagyon kell vigyázni az utakon!News--Gyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Vallomást tett a férfi, akinél az eltűnt ceglédi kislányt megtaláltákhttp://www.life.hu/news/20161218-vallomast-tett-a-ferfi-cs-andras-akinel-az-eltunt-cegledi-kislanyt-megtalaltak.htmlAz idős férfi házában, véres ruhában találták meg a 7 éves ceglédi kislányt. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték. News--Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161218-mindenoras-terhes-a-cegledi-no-aki-megolte-masfel-eves-kisfiat.htmlB. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.NewsFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.