házasság korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy téves telefonhívásnak köszönheti 82 éves feleségét a 28 éves Sofian Loho Dandel, indonéz autószerelő.

Martha Potu elvétette a hívást, teljesen véletlenül hívta fel a fiatal férfit, mégis egy órán keresztül társalogtak. Ezután már a férfi kezdeményezte a beszélgetéseket, mindennap felhívta Marthát, azt mondja, beleszeretett a hangjába. Sofian egy idő után találkozni akart szíve hölgyével, de Martha hallgatott a koráról. Amikor meglátták egymást, a férfi nagyon dühös lett, de végül megbocsátott az asszonynak, és szerelmet vallott.

A 82 éves hölgy már 10 éve, férje halála óta élt egyedül. Két gyermeke külföldön dolgozott, így magányosan töltötte a napjait. Sofiannak is volt mit bevallania, ugyanis teljesen tapasztalatlan volt a nők terén. A férj és a feleség családja is nagyon nehezen fogadta el a kapcsolatot, de végül február 18-án örök hűséget esküdhettek egymásnak – írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.