Egy nyugdíjas pilóta állítja: látta Madeleine McCannt

Forrás: Wikipédia -
eltűnt kislány felbukkant Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag egy idős férfi korábban látta Madeleine McCannt. Nem biztos abban, hogy őt látta, de nagyon valószínűnek tartja.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Madeleine McCann 2007-es eltűnését és az évek óta tartó keresését az online médiának köszönhetően az egész világ lélegzet-visszafojtva figyeli. A hároméves brit kislány 2007. május 3-án tűnt el egy portugáliai üdülőhely apartmanjából. Szülei állítása szerint a lányt egy földszinti hálószobában hagyták kétéves testvéreivel, míg ők vacsorázni mentek egy étterembe, de azóta sem látták többé a kislányt.

Egy pilóta látni vélte Madeleine McCannt Forrás: Wikipédia

Sokak szerint a szülők hatalmas hibát követtek el, és van okuk félni a felelősségre vonástól, hiszen nem lett volna szabad ilyen korú gyerekeket magukra hagyni. Számos elmélet kapott szárnyra a kislány eltűnését illetően. Valaki szerint Madeleine meghalt, és a szülők így akarják eltusolni, mások szerint még életben van, és elkószált, de még számos teória született az ügyében.

Most pedig egy nyugdíjas pilóta állítja, hogy látta a kislányt. A férfi beszámolója szerint egy gyanús párt látott, akik egy szőke kislányt próbáltak elrejteni.

"Éppen Portiamóból utaztam Lagosba, amikor elhaladtam egy lovas kocsi mellett. A kocsin pedig egy középkorú párt láttam, szakadt öltözékben, és a nő egy szőke kislányt dédelgetett a karjában. Utánuk mentem, de amikor befordultak az egyik utcába, a nő egy kendővel takarta el a gyermek fejét" - írta meg a Daily Star.

10 irritáló idézet, ami a Facebookon halálra idegesíthttp://www.life.hu/news/20170428-ezek-a-facebook-legidegesitobb-idezetei.htmlTe is szoktad néha azt érezni, hogy lassan már több az idézetes poszt a Facebookon, mint a valódi gondolat? Engem ez olyan mértékig dühít, hogy gyorsan össze is szedtem 10 tipikus idézetet, hátha mire leírom őket, még agyvérzést is kapok. News--Ők a világ legkeresettebb gyilkosai az FBI listája szerinthttp://www.life.hu/news/20170427-a-vilag-legkeresettebb-gyilkosai-az-fbi-listaja-szerint.htmlAmerika történelmének legbrutálisabb gyilkosainak listáját az FBI állította össze, az első három helyén pedig olyan férfiak szerepelnek, akik nem ismernek kegyelmet. Robert William Fisher saját családját mészárolta le, de van a sorban rablásos gyilkos és bűnbanda vezére is! Hiába keresik őket az egész világon, eddig még nem tudtak a nyomukra akadni. News--4 év után került elő az eltűnt labrador http://www.life.hu/news/20170427-negy-ev-utan-kerult-elo-az-eltunt-labrador.htmlA Sammy névre keresztelt labrador kutyus 4 éven át csatangolt a vadonban, mire nagy nehezen ráakadtak. NewsOrigoAkkor és most - Gyermekkori fotók felnőtt változatahttp://www.life.hu/news/20170426-igy-probalnak-gyermekkori-fotokat-leutanozni-felnottek.htmlBizonyos gyermekkori élethelyzeteket még felnőttként is el lehet játszani, de azért mindennek van határa. Nagyon vicces, ahogy két megtermett szakállas férfi úgy fekszik pólyába tekerve, mint újszülött korukban. News--Halhatatlanságát akarta bizonyítani, a médium: szíven szúrta magáthttp://www.life.hu/news/20170426-halhatatlansagat-akarta-bizonyitani-a-medium-sziven-szurta-magat.htmlA 25 éves médium, Theprit Palee meghalt, miután szíven szúrta magát, hogy bizonyítsa halhatatlanságát. News--Gyászhír! Meghalt Erin Moran színésznőhttp://www.life.hu/news/20170423-erin-moran-szineszno-56-hat-evesen-halt-meg.htmlMeghalt Erin Moran a Happy Days című sorozat egykori sztárja, aki Joanie Cunninghamet alakította. A holttestet április 22-én találták meg, a halál okát még vizsgálják. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.