szexuális erőszak terhesség gyermekbántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak nemi erőszak áldozata lett a 10 éves indiai kislány, hanem még az abortusz kínjait is át kell élnie. 

Kivételes helyzete miatt engedélyezte az indiai bíróság, hogy megszakítsák az 5 hónapja tartó terhességet. Az indiai törvények szerint ugyanis a 20. hetet meghaladó várandós állapotot csak akkor lehet megszakítani, ha a magzat veszélyezteti a kismama egészségét.

Rendszeresen erőszakolta kislányát a nevelőapa
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Ám az áldozatul esett kislány esetében kivételt tettek. Mivel a gyermek nem rendelkezik személyes okmányokkal, így a rendőrség 10-12 év körülinek saccolta. A beavatkozást nemrég elvégezték, a nevelőapját pedig letartóztatták, ugyanis kiderült:

már évek óta szexuálisan zaklatta a lányt.

A műtét után a lánynak pszichoterápián is részt kell vennie, hogy minél gyorsabban feldolgozhassa a lelki traumát - írta a CNN.

20 évig erőszakolta saját lányát egy férfi

A fiatal nő 7 éves korától kezdve őrizte a titkot: az édesapja rendszeresen szexuális aktusokra kényszerítette őt, és alkoholt is adott neki. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.