Így oltották a tüzet a londoni toronyházban: Fotók!

tűzoltás lángok Grenfell torony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss felvétel került napvilágra, melyen a londoni toronytűz oltása látható. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, teljes terjedelmében kigyulladt egy 27 emeletes toronyház Londonban. Kétszáz tűzoltó próbálta megfékezni a lángokat, reggelre nagyrészt sikerült eloltaniuk a hatalmas tüzet.

Először a fővárosi tűzoltók Twitter-oldalán jelent meg a hír, a rendőrségi források szerint kora reggel két embert már kezelni kellett füstmérgezéssel, többen sérüléseket szenvedtek. Egy riporter azt mondta az egyik rádiós csatornának, hogy teljesen befedte őt a hamu, noha száz méterre állt a tűz helyszínétől.

Nemrég pedig egy új felvétel került fel az internetre, amelyet egy festő készített. A férfi a tűzoltók segítségére sietett, és több mint 5 órán át oltotta velük a tüzet. A 42 éves Hassan Kaissi felvételt is készített a tűzoltásról, amit itt tudsz megnézni. A Daily Mail szerint eddig 17 ember veszítette életét a tragédiában.

Hova tűnt Tibi atya? Mindenki őt keresi http://www.life.hu/news/20170615-mindenki-az-eltunt-tibi-atyat-keresi.htmlA sokak által közkedvelt Tibi atya közösségi oldal egyik pillanatról a másikra szőrén-szálán eltűnt. De vajon miért? News--Időjárás-előrejelzés: Heves zivatarral, szélviharral érkezik a rossz időhttp://www.life.hu/news/20170615-idojaras-erkezik-a-rossz-ido.htmlAzt már tudjuk, hogy pénteken jön a rossz idő, ami rányomja a bélyegét a hétvégére is. De lássuk a részletket!NewsThinkstockFordulat a Teréz körúti robbantó ügyében: Elmondta, miért tettehttp://www.life.hu/news/20170615-fordulat-a-terez-koruti-robbanto-ugyeben.htmlRendőrpisztolyokat akart szerezni, ezért támadt rá szeptemberben a két járőrre, de az általa készített pokolgép hatásaitól megijedt - közölte a Teréz körúti robbantó védője. NewsOrigoÍgy nézett ki a meztelen biciklis felvonulás - Fotók!http://www.life.hu/news/20170614-igy-nezett-ki-a-meztelen-biciklis-felvonulas.html12 éve indult a World Naked Bike Ride, vagyis a meztelen biciklis felvonulás. Az autók és a környezetszennyezés ellen harcolnak, valamint a kerékpárosok jogaiért. Az biztos, hogy nem lehet nem odafigyelni a rengeteg pucér biciklistára! NewsAFPVárandós párja várta haza a repülőn szexelő férfit (18+)http://www.life.hu/news/20170614-terhes-baratnoje-varta-haza-a-repulon-szexelo-ferfit.htmlNemrég napvilágra került egy felvétel, amelyen egy repülőn szexelő párost láthattak a nézők. A történetük azonban egyre kínosabb fordulatokat vesz. News--Magyar származású férfit ítéltek kivégzésre Virginiában http://www.life.hu/news/20170613-william-morva-virginiaban-lett-halalra-itelve.htmlKét ember meggyilkolása miatt ítéltek halálra egy félig magyar származású férfit Virginiában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.