Szamarakat hágott meg egy férfi

Forrás: ONLY FRANCE/JEAN-DIDIER RISLER/ONLYFRANCE.FR/Jean-Didier Risler -
közösülés szamár felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen üggyel bíróság elé kerülni nem semmi. 

Természetesen Amerikában, Arkansas államban történt a bizarr esemény. Egy ottani pár 5 szamarat tartott, melyek közül 3-at rendszeresen zaklatott szexuálisan egy férfi.

Szamarakkal közösült egy beteg férfi
Képünk illusztráció Forrás: ONLY FRANCE/JEAN-DIDIER RISLER/ONLYFRANCE.FR/Jean-Didier Risler

Ám a tulajdonosok egy darabig nem tudták, hogy pontosan ki, és milyen módon bántja az állataikat, ezért kamerát szereltek fel az udvarba, ami rögzítette az eseményeket. Az elkövető 3 alkalommal is megjelent, zsákott húzott az állatok fejére, és letolt nadrággal közelített feléjük.

A szamarak tulajdonosa rátalált a 49 éves férfira az egyik aktus után, aki nyilván tagadta a tetteit, majd később arról beszélt a bíróságon, hogy a marihuánát fogyasztott, és ez késztette mindig a furcsa cselekedetekre. Természetesen elítélték - írta meg a Channel 4.

Krokodillal akart közösülni egy férfi: meghalt

A 26 éves férfi drogok befolyásoltsága alatt határozta el, hogy nemi aktusba kezd egy sósvízi krokodillal, de az állat önvédelemből megtámadta. A barátai szerint rendszeresen kábítószerezett, de soha nem csinált még ilyen hülyeséget. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.