Testbalzsam és vér borítja a temetőt

holttest szivárgás temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hát ilyet sem látni mindennap: de vajon hogy kerülhetett ennyi vér a felszínre? 

Louisianában történt a bizarr eset, amiről még képeket nézegetni is borzalmas. A Greenoaks Funeral Home nevű ravatalozó tartályából szivárgott fel a formaldehiddel kevert véres folyadék.

Állítólag egy szelep meghibásodott, emiatt tudott felszínre törni a véres balzsamozófolyadék. Természetesen már feltakarították a szivárgást, de azt még nem tudni, hogy pontosan ki felelős a rémületes esetért, hiszen normális körülmények között ennek nem szabadna megtörténnie - írta meg a Mirror.

A világ legbizarrabb temetői

Halloween napján és mindenszentek, valamint halottak napja előtt mi mással is borzolhatnánk a kedélyeket, minthogy összegyűjtsük a világ legfurcsább, legfélelmetesebb temetőit. Íme, a szubjektív listánk!

Ruha nélkül szaladgált egy lány az egyetem területén: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170918-anyaszult-meztelenul-rohangalt-egy-lany.htmlAz okokat nem is érdemes firtatni: sosem fogjuk megtudni, hogy ez miért tűnt jó ötletnek. NewsThinkstockRiasztást adtak ki hatalmas esőzések, erős szél miatthttp://www.life.hu/news/20170919-riasztast-adtak-ki-hatalmas-esozesek-eros-szel-miatt-idojaras.htmlAkik eddig még reménykedtek, azoknak is be kell látniuk: itt az idő elővenni a melegebb ruhákat. Az meteorológiai szolgálat erős szél és esőzés miatt adott ki riasztást. News--Kathleen Marden állítja: ufók rabolták el nagynénjét és nagybátyjáthttp://www.life.hu/news/20170918-kathleen-marden-allitja-ufok-raboltak-el-nagynenjet-es-nagybatyjat.htmlKathleen Marden kislány volt még, amikor a nagynénje és nagybátyja találkozott az idegenekkel. Felnőttként kezdte el vizsgálni a beszámolóikat, és arra jutott, hogy igaz, amit állítottak. NewsOrigoRuha nélkül szaladgált egy lány az egyetem területén: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170918-anyaszult-meztelenul-rohangalt-egy-lany.htmlAz okokat nem is érdemes firtatni: sosem fogjuk megtudni, hogy ez miért tűnt jó ötletnek. NewsThinkstockElhunyt Bobby Heenan pankrátor 73 évesenhttp://www.life.hu/news/20170918-bobby-heenan-pankrator-elhunyt-73-evesen.htmlBobby Heenan legendás pankrátor volt, később mendezserként tett szert hírnévre. Páratlan karrierjének köszönhetően a hírességek csarnokába is bekerült. 73 évesen távozott az élők sorából. News--Elütöttek egy anyát a kisbabájával együtt: a nő halottnak hitte gyermekéthttp://www.life.hu/news/20170915-elutottek-egy-anyat-a-kisbabajaval-egyutt.htmlZöld jelzésnél haladt át a 12. kerületben egy anyuka kisbabájával, akit magához szorított. Egy autó azonban elsodorta őket. A pánikba esett és komoly sérüléseket szenvedett anyuka azt hitte, meghalt a gyermeke, végig azt ordítozta, hogy „meghalt a kisbabám". News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.