Hatalmas áttörés Madeleine McCann ügyében: Bulgáriába vezetnek a szálak

Forrás: Getty Images -
özvegy pedofil Madeleine McCann Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz éve annak, hogy a négy éves Maddie-t elrabolták a szülei lakosztályából Portugáliában. A kislány ügyében azóta is folyik a nyomozás és most végre fordulat állt be az ügyben.

Az angol nyomozók hatalmas sikert értek el a Madeleine után való nyomozásban: Bulgáriában keresgélnek tovább, ugyanis egy bolgár nő bűnösségére gyanakodnak, aki a kislány elrablásának idejében Praia da Luzban élt a párjával, aki feltehetőleg német származású volt és pedofil. A DailyMail cikke szerint a férfi mostanra már halott lehet. Az asszonyt egy Jenny Murat nevű angol nő látta, amint a kislány eltűnésének estéjén, 8 óra körül Maddie szüleinek apartmanja közelében ácsorog. A helyik szerint a pár nem sokkal a kislány eltűnés után eltűnt. A nő után most hazájában, Bulgáriában kutatnak tovább, hogy ki tudják kérdezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.