Nem fizeti ki a Buckingham-palota az ajánlott bérminimumot a takarítóknak

Forrás: MTI/EPA/Brit Védelmi Minisztérium -
Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő takarítás hirdetés bérminimum személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takarító személyzetet keresnek a Buckingham-palotába, azonban napvilágot látott, mennyit fizetnének a leendő alkalmazottaknak. Úgy tűnik, a királyi család nem adja meg az ajánlott bérminimumot. 

Hirdetést adott fel a Buckingham-palota, melyben takarító személyeztet keresnek. Azonban napvilágot látott az az információ is, hogy a királynő mennyit fizetne a leendő alkalmazottaknak.

A Dailymail cikke szerint London polgármestere, Sadiq Khan ajánlott bérminimumot adott meg arra vonatkozóan, hogy mennyit keressenek a hasonló munkakörben dolgozók. Ez az összeg pedig 10,20 font, azaz 3600 forint, ezzel szemben a II. Erzsébet lakhelyéül szolgáló Bukingham-palota mindössze 8,17 fontot, 2900 forintot fizet.

Nem tudni, zavarják-e ilyen ügyekkel II. Erzsébetet Forrás: MTI/EPA/Brit Védelmi Minisztérium

Az ajánlott bérminimum megadása természetesen nem kötelező a cégeknek, viszont rengetegen betartják, hogy alkalmazottaik magasabb életszínvonalon élhessenek.

A palota tisztántartása egyébként heti 40 órás feladat, bár talán azért fizetnek kevesebbet, mert a takarítók abban a megtiszteltetésben részesülnek, hogy a palotában lakhatnak.

A hétvégén is folytatódik a meleg, napsütéses időjáráshttp://www.life.hu/news/20180420-a-hetvegen-is-folytatodik-a-meleg-napsuteses-idojaras.htmlA következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, több helyen 25 foknál is melegebb lehet a hétvégén. Többször megélénkül a légmozgás, vasárnap északon lehet csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. News--Gyárfás Tamásra nyomkövető kerülhet: bíróság dönti elhttp://www.life.hu/news/20180420-gyarfas-tamasra-nyomkoveto-kerulhet-birosag-donti-el.htmlGyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy ő adott közvetve parancsot Fenyő János meggyilkolására 20 évvel ezelőtt. Ezt egy hangfelvétel bizonyítja, melyet Gyárfás állítása szerint ő adott a oda a rendőrségnek. Az úszószövetség egykori elnökét kiengedték az előzetes letartóztatásából, házi őrizetéről pénteken döntenek. News--Friss hírek VV Fanni ügyében: itt keresi a holttestet a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20180420-friss-hirek-vv-fanni-ugyeben-itt-keresi-a-holttestet-a-rendorseg.htmlKiderült, hogy nem Novozánszki Fanni holttetsét találták meg a Fertő tóban, így a rendőrség tovább kutatja az eltűtn lány holttestét. A Blikk úgy tudja, hogy napi 24 órában dolgoznak az ügyön, a Duna egy bizonyos szakaszán keresik Fannit, mert úgy tudják, hogy a gyilkosa egy nádasban rejtette el. NewsOrigoKrystina Butel 67 millió forintot költött plasztikai műtétekre, karikatúraként néz kihttp://www.life.hu/news/20180419-krystina-butel-67-millio-forintot-koltott-plasztikai-mutetekre-karikaturakent-nez-ki.htmlSaját bevallása szerint is a plasztikai sebészet függője Krystina Butel, aki 190 ezer fontot, azaz 67 millió forintot költött palsztikai műtétekre. Saját karikatúrájára akart hasolítani, sikerült neki. Azt mondja: vőlegényének tetszik a külseje. News--Újításokkal készül a Sziget Fesztivál a 2018-as évre: videóhttp://www.life.hu/news/20180419-ujitasokkal-keszul-a-sziget-fesztival-a-2018-as-evre-video.htmlMegszűnik a fizetésre használt plasztik kártya, sőt a környezetvédelemre is figyelnek a Sziget szervezői. Újításokra lehet számítani az idei fesztiválon. NewsOrigoLeanne Carr rendőrnő betegszabadsága alatt nyaralgatott: szexi képei buktatták lehttp://www.life.hu/news/20180419-leanne-carr-rendorno-betegszabadsaga-alatt-nyaralgatott-szexi-kepei-buktattak-le.htmlLeanne Carr őrmester héthónapos szabadságát töltötte, amit a munkahelyi stresszre hivatkozva vett ki, azonban az Instagram-oldalát elárasztották a szexibbnél szexibb nyaralós fotók, melyek gyanúsak lettek a kollégáinak: nem így kellene tölteni a betegszabadságot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.