Két hete tűnt el a 15 éves jászberényi Anasztázia: azóta nem adott életjelet magáról

Forrás: TV2/Tények -
eltűnés kislány szerelem emberkereskedő Jászberény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete tűnt el Jászberényből egy 15 éves lány, azóta semmit nem tudni róla. Az apa attól tart, emberkereskedők rabolták el, ám a családi barátok szerint Anasztáziát szerelme szöktette meg,

Két hete rejtélyes körülmények között eltűnt egy jászberényi 15 éves lány, azóta semmit nem tudni róla. Csak az biztos, hogy Anasztázia már évek óta szerelmes volt egy nála 7 évvel idősebb fiúba, az apa azonban nem nézte jó szemmel ezt a kapcsolatot. Ismerősök szerint a fiú szöktette el a lányt, a férfi viszont attól tart, emberkereskedők rabolták el gyermekét.

Anasztázia és a barátja Forrás: TV2/Tények

A család egyik barátja szerint Anasztázia nagyon megbízható és rendes gyereknek számít, sohasem maradt ki éjszakánként, és nem használt kábítószert.

A nő szerint a lány pár hónapja rossz társaságba keveredett, Anasztázia szerelme állítólag rendezetlen körülmények között él.

A fiú nevelőintézetben töltött el több évet, kisebb összetűzése is volt a törvénnyel.

A kislány apja nem hisz a szöktetésben, ő attól fél, hogy gyermekét emberkereskedők vitték ki külföldre, és prostitúcióra kényszerítették.

Aggódik, hiszen a lány nem adott magáról életjelet eltűnése óta, az interneten sem lehet elérni.

Az ismerősök szerint azonban a fiú szöktette meg a lányt, és valahol a magyar határ közelében, egy faluban bújtak el az apa elől - számolt be az esetről a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.