A VV Fanni gyilkosságával gyanúsított B. Lászlót újra hazugságvizsgálóra kötik

poligráf gyilkosság B. László hazugságvizsgálat VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Lászlót, a VV Fani meggyilkolásával vádolt személyt újra hazugságvizsgálat alá vetik: a nyomozás során merültek fel kérdések.

VV Fanni ügyében egyelőre nincs előrelépés, pedig az FBI szakembereit is bevetették a magyar hatóságok. Most ismét hazugságvizsgálat alá vetik a Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlót a Lokál információi szerint. Ugyanis a tanúk meghallgatása, és a térfigyelő kamerák elemzése után merültek fel még kérdések.

Újabb hazugságvizsgálat jöhet Forrás: RTL Sajtóklub

„Nemrégiben a gyanúsítottat igazságügyi elmeorvos vizsgálta, az általa feltett kérdések egy része is a bűncselekményre vonatkozott, de ez idáig a feltételezett elkövető csak annyit ismert be, hogy egy személy megbízásából, akivel személyesen nem ő, hanem az áldozat barátnője tartotta a kapcsolatot, megkérte, hogy szállítsa el egy előre egyeztetett helyre az áldozatot, aki akkor még életben volt. Magát a gyilkosságot azonban a mai napig tagadja" – mondta a lapnak egy forrás. B. Lászlót nem először vizsgálják poligráffal, az első során megbukott a hazugságvizsgálaton: két kérdésnél jelezte a szakértő, hogy valószínűleg nem mondott igazat a férfi. Az újabb vizsgálattal kapcsolatban a lap felkereste Fanni családjának ügyvédjét is. „A nyomozók eddig is mindent megtettek az ügyben, ha indokoltnak tartják az újabb poligráfos vizsgálatot, az bizonyára indokolt" – mondta dr. Lichy József.

A kifutón szoptatta gyermekét egy modell: videóhttp://www.life.hu/news/20180717-a-kifuton-szoptatta-gyermeket-egy-modell-video.htmlA Sport Illustrated fürdőruha bemutatója kissé rendhagyóra sikerült, ugyanis az egyik modell a gyermekét szoptatva vonult fel a kifutón. News--Tiszába fulladt legénybúcsúján a vőlegény, Zsolthttp://www.life.hu/news/20180717-tiszaba-fulladt-legenybucsujan-a-volegeny.htmlBoldog ünneplésből lett borzasztó tragédia: Zsolt a saját legénybúcsúján vesztette életét. Belefulladt a tiszába. News--Foci vb: Így várták a szurkolók a horvátokat Zágrábbanhttp://www.life.hu/news/20180716-hazaert-a-foci-veben-masodik-horvatorszag-zagrabba.htmlKorábban bemutattuk, hogyan érkezett haza a francia válogatott Párizsba, de érdemes megnézni azt is, miként várták csapatukat a horvátok Zágrábban. Soha nem látott tömeg és éljenzés fogadta a második helyezett labdarúgókat hétfőn a horvát fővárosban. News--Senki nem segített annak a lánynak, akinek a feje beszorult a mozgólépcsőnhttp://www.life.hu/news/20180716-senki-nem-segitett-annak-a-lanynak-akinek-a-feje-beszorult-a-mozgolepcson.htmlLenézett a mozgólépcső oldalán egy lány, majd a feje beakadt a mellette lévő falrészbe. Senki nem segített neki, pedig elment mellette egy pár. News--Tupac Shakur megrendezte a halálát egy időutazó szerinthttp://www.life.hu/news/20180716-tupac-shakur-megrendezte-a-halalat-egy-idoutazo-szerint.htmlEgy időutazó, aki Noah-nak nevezi magát, azt állítja, hogy a jövőben azt látta, Tupac Shakurt valójában nem ölték meg, megrendezte a saját halálát. News--Eddig nem látott fotó került elő Marilyn Monroe holttestéről (18+)http://www.life.hu/news/20180716-eddig-nem-latott-foto-kerult-elo-marilyn-monroe-holttesterol-18.htmlMarilyn Monroe tragikusan fiatalon hunyt el, öngyilkosságot követett el. Állítólag saját ágyában, meztelenül találtak rá. Most napvilágra hoztak egy fotót, melyet eddig csak kevesen láthattak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.