Időjárás: szél, eső és ónos eső lesz a hétvégén

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
eső hétvége időjárás ónos eső Szél előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eső, ónos eső és szél: ez várható a hétvégén.

Nem kedvez az időjárás azoknak, akik szabadtéri programot terveznek a hétvégére. A Köpönyeg azt írja, a hét utolsó munkanapján erősen felhős vagy borult lesz az ég. Északon elszórtan lehet kisebb eső, hajnalban ónos szitálás. A déli szél megélénkül. A csúcshőmérséklet +6 fok körül alakul.

Nem lesz szép idő hétvégén Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Szombat hajnalban és reggel sokfelé valószínű csapadék: nagyrészt eső, de északkeleten havas eső, havazás is. Délelőtt az északnyugati, délután a délnyugati szél erősödik meg. 3 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk - északkeleten lesz a hűvösebb. Vasárnap marad a borongós idő többfelé esővel, záporesővel. A nyugati, északnyugati szél élénk lesz. +6, +7 fok ígérkezik.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat egyébként sárga figyelmeztetést is kiadott ónos eső miatt péntekre és szombatra az északkeleti megyékre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.