Megjósolta a New York-i terrortámadást és a brexitet: ezt jövendöli 2019-re Baba Vanga

Forrás: Wikipédia -
2019 Baba Vanga jóslat vak Bulgária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baba Vanga, a vak jósnő már két évtizede elhunyt, ám még életében megmondta, mire számíthatunk 2019-ben. Jóslatait nem érdemes félvállról venni, hiszen megjövendölte az Iszlám Állam felemelkedését, a New York-i terrortámadást és a brexitet is.

A balkáni Nostredamusként is emlegetett jósnő szerint 2019-ben gazadsági válság lesz Európában. Ázsiát egy hatalmas cunami tesz tönkre, Oroszországba pedig egy óriási meteorit csapódik. Baba Vanga szerint Vlagyimir Putyint saját biztonsági embere próbálja majd megölni, Trump pedig egy titokzatos betegség áldozata lesz, amitől megsüketül és károsodik az agya - írja a Mirror.

Sokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnok, Vangelia Gushterova, azaz Baba Vanga Forrás: Wikipédia

Vangelia Gushterova, azaz Baba Vanga 1996-ban halt meg, 85 éves korában szülőhazájában, Bulgáriában. Jóslataira akkor figyelt fel a világ, amikor 2000-ben megjövendölte a Kurszk atom-tengeralattjáró tragédiáját.

Hihetetlen: ezt jósolta 2018-ra a vak jósnő, Baba Vangahttp://www.life.hu/news/20171227-hihetetlen-ezt-josolta-2018-ra-egy-vak-josno-baba-vanga.htmlA múltban már rengeteg jóslata igaznak bizonyult a bolgár jósnőnek, Baba Vangának, így nem csoda, ha sokan hisznek benne. Nézzük, mit ígért a következő esztendőre! NewsOrigoA várandós nők ideáljai, avagy celebmamik, akik (anti)példaként állnak előttünkhttp://www.life.hu/csalad/20181209-a-varandos-nok-idealjai-avagy-igy-fogytak-le-szules-utan-a-sztar-anyak.htmlA várandóság alatti változások gyakran sokként érik a kismamákat. A has hatalmasra nő, itt-ott nem várt zsírpárnákra lesznek figyelmesek, közben küzdenek a vizesedéssel, az ízületi fájdalmakkal, fáradsággal. A szülés alatt átélt trauma után egyből jön a nyomás: vissza kell fogyni. A feleslegek leadása sokféle formát ölthet, amelyek alapját gyakran a hírességek példája adja. Nos, most lerántjuk a leplet a sztármamikról, hiszen ők is csak emberek. CsaládOrigoJövőre lesz 40 éves az építészeti Nobel-díj http://www.life.hu/otthon/20181210-jovore-lesz-40-eves-az-epiteszeti-nobel-dij-pritzker-dij.htmlA Pritzker Építészeti Díjat a híres és sikeres vállalkozó, valamint filantróp, Jay Arthur Pritzker és felesége alapította 39 évvel ezelőtt. A díjat minden évben egyetlen építész nyerheti el, amely nem csupán pénzjutalma miatt vonzó. Olyan szakmai elismerést jelent, amelynek következtében az építészet Nobel-díjának is tartják. OtthonOrigoEhető karácsonyi ajándékok - Marton Adri ötleteihttp://www.life.hu/sztarszerzok/privat-sef/20181210-eheto-karacsonyi-ajandekotletek-szaloncukor-mezeskalacs-cake-pop-mogyorokrem.htmlA karácsonyi ajándékozás során mindig saját készítésű dolgokkal lepem meg a családomat. A főzés szeretete és a szakmám pedig egyre inkább arra ösztönzött, hogy különleges és ehető ajándékokat készítsek a szeretet ünnepére. Idén is sok-sok ötlet van a tarsolyomban, amelyekből szeretnék egy párat megosztani veletek. Privát séfOrigoPilát Gábor: "Nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni"http://www.life.hu/intim/20181210-pilat-gabor-az-elkerulhetetlen-tortenesekrol-sorsrol.htmlA sors útjai kifürkészhetetlenek. Mindig azt mondják, hogy jókor jó helyen kell lenni, pedig a valóság az, hogy nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni. Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell az életben, azzal találkozni fogsz. IntimOrigoA karácsonyi fűszerek igazi csodaszerek: így hatnak a testedrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-a-karacsonyi-fuszerek-igazi-csodaszerek-igy-hatnak-a-testedre.htmlA karácsonyi illatfelhőben kifejezetten fontos szerepük van azoknak a fűszereknek, amelyeket az ünnepi sütemények és ételek elkészítéséhez használunk. De nemcsak az illatuk és az ízük miatt érdemes fogyasztani őket, hanem jótékony hatásaik miatt is. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.