A negyedikről zuhant le a fiatal focista, Michael Jones: így búcsúzott tőle az édesapja

Forrás: Thinkstock -
halál búcsú focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves focista, aki a Manchester United akadémiáján játszott, egy nyaraláson vesztette életét. Édesapja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle.

Michael Jones 21 évesen távozott az élők sorából: feltehetőleg ittasan kizuhant a negyedikről. A fiú barátaival együtt Spanyolországba utazott, és a hírek szerint már a repülés előtt is ivott, majd leszállás után folytatta. Korán visszatért a szállásra, de egyedül. Édesapja úgy gondolja, a korlátnál várhatott a barátaira, amikor megtörtént a baj: a fiúnál ugyanis nem találtak kulcsot vagy kártyát a szobához, sem telefont. Négyemeletnyit zuhant, azonnal meghalt.

A negyedikről zuhant le a fiatal focista, Michael Jones – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Édesapja szívszorító szavakkal búcsúzott tőle.


A fájdalom, amit érzünk, szinte elviselhetetlen.

Bár hiányozni fog a jövőbeli emlékeinkből, Michael mindig nagyszerű gyerek és barát marad, és mindig a szívünkben él majd” – idézi az apát a The Bolton News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.