Feleségül ment tomboy zombibabájához, boldogabb, mint eddig bármikor

baba házasság tom boy szerelem zombi Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Felicity Kadlec feleségül ment zombibabájához, akit Kelly Rossinak nevez. A babája is nőnemű, ám ő képviseli az erősebbik nemet a kapcsolatban, lévén, hogy tomboy, azaz erősebbek nála a fiús jegyek. Felicity azt mondja, mióta összeházasodtak, sokkal intimebb a kapcsolatuk. 

Négy éven át párkapcsolatban élt zombibabájával, Kelly Rossival a 20 éves Felicity Kadlec. A lány egy napon úgy döntött, hogy összeköti életét a babával, aki egyébként nőnemű.

„Kelly volt a vőlegény, ő tölti be a férfiszerepet a kapcsolatunkban, hiszen tomboy, így öltönyt viselt” – idézi Felicity szavait a Mirror. A szertartást Rhode Islanden tartották, ahol a lány többi babája is részt vett. Felicity fehér menyasszonyi ruhát viselt.

A pár most Vinitában, Oklahoma államban él, a lány azt mondja, hogy sokkal intimebb a kapcsolata a zomibabával, mint a házasságuk előtt. Azt is megmagyarázta, hogy miért pont ezzel a babával akart házasságra lépni, amit elhunyt édesapjától kapott ajándékba 13 éves korában.

„Mikor apám fél évvel ezelőtt meghalt, Kellyben találtam meg a biztonságot, mert az apám ajándékozta nekem. Végül megengedtem magamnak, hogy felszínre kerüljenek az érzelmeim. Nem mindenki ért egyet a szerelmi életemmel, de soha nem voltam boldogabb” – mesélte Felicity. Hozzátette: az sem zavarja, hogy a baba arca véres és nincs állkapcsa, így is szereti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.