Játssz velünk és nyerj Doctor Strange DVD-t!

2017.03.17. 12:56

Végre otthon is átélheted a Doctor Strange varázsát, akár Blu-rayTM változatban is!

A Bosszúállók után a Marvel-Moziuniverzum egy újabb szuperhőssel bővül Doctor Strange személyben, aki a gonosz Kaecilius-szal veszi fel a harcot. A világhírű idegsebész Stephen Strange, egy gálaestre tartva autóbalesetet szenved, amelyben súlyosan megsérülnek kézfejei. Miután a hagyományos orvoslás hasztalannak bizonyult, Strange lázasan keresi tovább a gyógymódot, mindent felégetve maga mögött, míg rá nem talál a Kathmanduban lévő Kamar-Taj-ra, ahol az Ősmágus és Mordo segítségével kitanulja a hit és a képzelet minden varázsát. A Kamar- Taj lakói világunk lerombolására törekvő, láthatatlan sötét erők ellen folytatnak ádáz kűzdelmet.

Forrás: ProVideo Film & Distribution Kft.

Vidd haza a Marvel-Moziuniverzum tizennegyedik filmjét, éld át újra Doctor Strange kalandjait a TV előtt is! A Blu-rayTM extrái között megnézhetsz kimaradt és bővített jeleneteket, bakiparádét a forgatásáról, valamint exkluzív bepillantást nyerhetsz a Marvel Moziverzum 3. fázisába.

Keresd a DVD-t és a rengeteg extrát tartalmazó Blu-rayTM-t, most fémtokos változatban is! 

Műfaj: magyarul beszélő, amerikai akciófilm

Játékidő: 115 perc

Korhatár: 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Előzetes:

Ha szeretnél Doctor Strange DVD-t nyerni, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az aláíbbi kérdésekre:

1. Ki lesz Doctor Strange tanítója?
a. az Ősmágus
b. Dormammu
c. Kaecilius

2. Ki alakítja Christine Palmer szerepét a filmben?
a. Scarlett Johansson
b. Tilda Swinton
c. Rachel McAdams

3. Ki alakítja a világhírű idegsebész, Doctor Stephen Strange szerepét a filmben?
a. Chiwetel Ejiofor
b. Martin Freeman
c. Benedict Cumberbatch

Válaszaidat a nyeremeny@life.hu email címre várjuk, 2017. március 22., 10:00 óráig! Leveled tárgya "Doctor Strange" legyen! Leveledben kérjük, írd meg postacímed, ahova nyereményed küldhetjük!

Nyereményjáték Szabályzat
1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Doctor Strange" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2017.03.17-től 2017.03.22., 10.00-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjáték nyereményét az ProVideo Film & Distribution Kft. (1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.) ajánlotta fel, amely az alábbi: 5 db normál Doctor Strange DVD. A sorsolás időpontja és helyszíne: 2017. március 22. 16:00, Origo Zrt., 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).
7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.
8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu
pr-cikk