Kate Moss, a lakberendező – Íme, a modell első saját tervezésű luxusotthona

Kate Moss ház luxus berendezés otthon szupermodell belsőépítészet lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Moss bebizonyította, hogy lakberendezésben is legalább olyan tehetséges, mint a modellkedésben, a káromkodásban és a botránykeltésben.

Ha Kate Moss akar, akkor bizony nagyon tud. A 41 éves szupermodell, aki legutóbbi alkalommal még ribancokról énekelt botrányos repülése előtt, ezúttal belsőépítészi oldalát csillogtatta meg.

Forrás: Daily Mail

A korábban divattervező szerepében is bizonyított Miss Moss az előkelő The Cotswolds környéken felépült tóparti barnhouse lakberendezésében működött közre régi ismerőse, John Hitchcox dizájnercsapatában, az eredmény pedig magáért beszél.

Forrás: Daily Mail

Londonból autóval 90 perc alatt el lehet érni az eredetileg istállónak, avagy magtárnak épült luxusházat, amelyet 2,5 millió angol font ellenében bárki magáénak tudhat.

Forrás: Daily Mail

Tanulj a stílusról Kate Mosstól!

Néha kritizáljuk, máskor imádjuk, ám egy biztos: ha valakinek, akkor Kate Mossnak a kisujjában van a stílus. A Life.hu itt gyűjtötte össze, melyek azok a divatleckék, amelyeket a brit szupermodelltől leshettünk el az elmúlt évek alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.