Kylie Jenner otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi, hogy még csak 18 éves, de máris dollármilliókat érő ház birtokosa Kylie Jenner. 

Nagyobb házba költözik a celeblány: Kylie tavaly vette meg első otthonát 2,6 millió dollárért, ám most már nagyobbra van szüksége. Persze Kylie jó üzletasszony: úgy fest, most majdnem 4 millió dollárért adja el a calabasasi álomotthont.

Így most bárki, akinek van felesleges 4 millió dollárja, megveheti a dögös celeb monokróm színekben berendezett 5 hálószobás, 6 és fél fürdőszobás házát, ahol még szuperextra gardrób is található. Ez a ház tényleg egy álom, már aki szereti az ilyesmit. Nézd meg te is, mennyire!

/1606/Less_201662215943Csinosítsd ki otthonod a nyár ragyogó színeivelhttp://www.life.hu/otthon/20160621-nyari-falfestek-szin-trend.htmlVilágos színek, hamvas árnyalatok, igazi nyári életérzés - mutatjuk, hogyan csalogasd be otthonodba a nap melengető sugarait falfestékek segítségével. Otthon--Érdekességek Hillary és Bill Clinton családi fészkérőlhttp://www.life.hu/otthon/20160614-erdekessegek-hillary-clinton-es-bill-clinton-otthonarol.htmlHa már korábbi cikkünkben közelebbről is bemutattuk, sőt néhány meglepő érdekességet is elárultunk a republikánus elnökjelöltté lett ingatlanmogul, Donald Trump káprázatos luxusotthonáról, akkor most jöjjön a másik oldal is – lássuk, milyen házban éldegél a demokrata elnökjelölt Hillary és az exelnök Bill Clinton. Otthon--Tóth Vera bomba formában pózolt otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20160613-toth-vera-enekesno-bombaformaban-pozolt-otthonaban.htmlAz énekesnő a hétvégén egy remek fotóval lepte meg rajongóit, valósággal virágzik. Otthon--A világ legkülönlegesebb templomaihttp://www.life.hu/otthon/20160608-a-vilag-legkulonlegesebb-templomai.htmlLehetsz vallásos vagy vallástalan, a következő épületektől valószínűleg neked is tátva marad a szád. Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ öt legkülönlegesebb templomát. OtthonAFPSerpenyőt tisztítani krumplival? 5 filléres trükk, amire eddig nem is gondoltálhttp://www.life.hu/otthon/20160614-filleres-csinald-magad-takaritasi-tippek.htmlKönnyítsd meg az életed, és kíméld meg a pénztárcád egyszerű, de annál nagyszerűbb háztartási trükkökkel. Mutatjuk, milyen alternatív megoldások léteznek a drága tisztítószerek kiváltására. Otthon--Így lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermeihttp://www.life.hu/otthon/20160608-sztarok-luxus-ettermei.htmlA sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.