Less be Ivanka Trump új washingtoni luxusotthonába!

Washington luxus Ivanka Trump ingatlan otthon Donald Trump lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete még csak találgatták, hogy vajon tényleg Washington D.C.-be költözik-e az új amerikai elnök legidősebb lánya, Ivanka Trump és családja, mostanra viszont már minden eldőlt: íme, az az 5,5 millió dolláros ingatlan, amelyet megvásároltak.

Ivanka Trump és családja Washington D.C. Kalorama nevű, igen kifinomult hangulatú, kertvárosias környékén telepszik le. Erről a kerületről nemrég már olvashattál a Life.hu oldalán, ugyanis – minő egybeesés – a leköszönő elnök, Obama és családja is Kaloramába költözik a Fehér Házból. Micsoda szomszédság.

Ivanka Trump férjével, Jared Kushnerrel Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Coppola

Jó ideje az a szóbeszéd járja, hogy Ivanka férje Jared Kushner tanácsadói szerepet kap majd a Fehér Házban, és, hogy lányára, Ivankára is számítani fog munkájában az új amerikai elnök. Bár a házaspár a választások után tagadta ezeket a spekulációkat, ezzel a költözéssel azért jócskán megerősítették a pletykákat.

De térjünk is vissza az ingatlanra, amit a hírek szerint december 22-én vásároltak meg. Trump és Kushner egy 16 millió dolláros, manhattani, egészen pontosan az Upper East Side-on található luxuspenthouse-t hagyott hátra az új, washingtoni házuk miatt. Az biztos, hogy pénzügyileg megérte a váltás, az új ingatlan ugyanis mindössze 5,5 millió dollárba, azaz nagyjából 1,5 milliárd forintba került.

A 700 négyzetméteres, hat hálószobás ingatlan egy tökéletes családi otthon, kíváncsiak vagyunk, Trumpék csapnak-e majd benne közös barbecue-partikat a szomszédban lakó Obamáékkal.

Majd kiderül, addig is kukkants be Ivanka új otthonába.

/1701/Less_2017110163720

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.