Sarka Kata bevallotta, egy nővel osztja meg az életét

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a közös családi házból egy gyönyörű panorámával rendelkező luxuslakásba. Otthonát nemcsak a gyermekeivel osztja meg, hanem egy nővel is: Magdikával!

Gyönyörű luxuslakásba költözött Hajdú Pétertől Sarka Kata, úgy tűnik, hogy minden rendben van így az életében. Mióta nem él együtt a műsorvezetővel, sokkal kiegyensúlyozottabb, jobban érzi magát, és úgy tűnik, a gyerekeket sem viselte meg túlságosan a különválás.

Sarka Kata nem egy férfival osztja meg otthonát, hanem egy nővel! Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Anyagiakról nem beszélek, de az biztos, hogy jobban érzem magam. Kiegyensúlyozottabb vagyok, és szakmailag is egyre sikeresebb. Sínen van az életem. A gyerekek is jól teljesítenek az iskolában, kiegyensúlyozottak, nyugodtak"mondta a Borsnak Kata, akinek tényleg nincs miért panaszkodnia: luxusautóval jár, és az órája sem bizsu. "Úgy fogalmaznék, nem jobban, kiegyensúlyozottabban élek, mint Petivel. Harmincéves lettem, a Rolex órát a szüleimtől kaptam ajándékba.

Tény, hogy új autóm van, a Mercit otthagytam Petinél.

A lakásom valóban nagyon szép, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén élünk" – árulta el Kata, aki azt is elmondta, hogy négyen laknak abban az otthonban.

"Való igaz, nem hárman vagyunk, hanem négyen. A gyerekekkel élek együtt, és Magdikával.

Azzal a hölggyel, akivel Noncsi és Dávidka eddig is felnőtt. Ő nem egyszerűen bébiszitter vagy házvezetőnő, sokkal inkább olyan, mint egy pótnagymama. Az nem igaz, hogy egy férfival élek együtt" – mondta Sarka Kata, akit egy magyar milliárdos szeretett volna megkaparintani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.