Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

luxus otthon Jennifer Lopez lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép.

Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött.

Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi Fotó: Douglas Elliman

Persze, ezt csak addig gondoltuk így, amíg meg nem pillantottuk a kétemeletes lakhely különböző helyiségeinek fotóit. A lélegzetállító luxus mindenhol látszik, illetve az elegancia is, ami a ház stílusát illeti.

Mindenhol barna, krém és bézs szín uralkodik,

ami egyszerre melegséget sugárzó, de egyben tekintélyt parancsoló is.

Hatalmas terek, óriási ablakok, méregdrága bútorok, csodálatos kert, erkély és még számos különlegesség is tartozik a sztáranyuka otthonához. Aki szeret szép lakásokat nézegetni, annak érdemes egy pillantást vetnie ezekre a fotókra is.

/1704/Jenni201742112266

Így néz ki George Michael egykori otthona: Fotó!

George Michael több lábon állt: nemcsak az éneklésből élt, hanem ingatlanokba is fektetett. Most azonban az egyik birtoka eladósorba került. Íme néhány fotó a fényűző villáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.