Eladó George Michael luxusbirodalma: Fotók!

Forrás: Northfoto -
luxusvilla George Michael eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Michael több lábbal állt a földön: nem csak az éneklésből élt, hanem ingatlanokba is fektetett tőkét. Most azonban az egyik birtoka eladósorba került. Íme néhány fotó a fényüző villáról.

Azt már tudjuk, hogy George Michael kikre hagyja a hatalmas vagyonát, ami nagyjából 38 milliárd forintnak megfelelő összeget jelent. Ez azonban nem teljes egészében készpénzben értendő, hiszen a híres zenész ingatlan adásvétellel is foglalkozott, valamint műtárgyakat is gyűjtött.

Rendelkezett házzal Oxfordshire-ben, Los Angelesben, Sydney-ben és Észak-Londonban is. Most azonban a francia Riviérán található luxusvillája kerül eladásra, és nagyjából 3,7 milliárd forintnak megfelelő fontért lehet hozzájutni.

Ez volt George Michael francia otthona Saint Tropez közelében Forrás: Northfoto

A 6 szobás, 2014-ben felújított luxusotthont Michael 1980-ban vásárolta, és nagyon a szívéhez nőtt az évek során. Nem is csoda, hiszen egy hatalmas medencével is rendelkezik, ahonnan egyenes a rálátás a tengerre.

Nappali Forrás: Northfoto

Étkező Forrás: Northfoto

Hálószoba Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.