Kukkants be Xantus Barbara otthonába: Videó!

2017.05.18. 19:02

A híres magyar színésznő betekintést engedett az otthonába. A körbevezetés közben pedig intim titkokat is elárult az életéről. 

Xantus Barbara megmutatta az otthonát, amiről kijelenthetjük: egyszerre szép és aranyos. A lakás fő színe a fehér, amit valószínűleg azért válaszott a színésznő, mert megrözgötten tisztaságmániás. Megmutatta a hálószobáját és a fia szobáját is, közben pedig érdekes részletekkel szolgált az életéről.

Xantus Barbara megmutatta az otthonát, és az életéről is meséltForrás: Facebook/Barbara Xantus

"Sosem vagyok igazán boldog. De leszek, mindig azt szoktam mondani, és ez igazi is. Mert voltam is meg leszek is" - válaszolta Barbara arra kérdésre, hogy boldog-e? 

Az is kiderült, hogy van egy olyan kép a hűtőre téve, amelyet bizonyos vendégek érkezése esetén el kell dugni. A 49 éves sztár azt is bevallotta, hogy mely döntését bánja leginkább az életben, és azt sem rejtette véka alá, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne kipróbálni, megtanulni. Beavatott minket élete két kedvenc tanácsába is, melyeket a barátaitól kapott.

 

Válásáról mesélt Xantus Barbara: különös terápiával gyógyult
Xantus Barbara és Szurdi Miklós 20 évig voltak házasok, 2013-ban váltak el. Barbara új darabjának, a Férfiak a fejükre estek! kapcsán mesélt arról, hogyan dolgozta fel az elválást. Olvass tovább itt...

 

Xantus Barbaravideóotthon