Kukkants be Xantus Barbara otthonába: Videó!

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
otthon Xantus Barbara videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar színésznő betekintést engedett az otthonába. A körbevezetés közben pedig intim titkokat is elárult az életéről. 

Xantus Barbara megmutatta az otthonát, amiről kijelenthetjük: egyszerre szép és aranyos. A lakás fő színe a fehér, amit valószínűleg azért válaszott a színésznő, mert megrözgötten tisztaságmániás. Megmutatta a hálószobáját és a fia szobáját is, közben pedig érdekes részletekkel szolgált az életéről.

Xantus Barbara megmutatta az otthonát, és az életéről is mesélt Forrás: Facebook/Barbara Xantus

"Sosem vagyok igazán boldog. De leszek, mindig azt szoktam mondani, és ez igazi is. Mert voltam is meg leszek is" - válaszolta Barbara arra kérdésre, hogy boldog-e?

Az is kiderült, hogy van egy olyan kép a hűtőre téve, amelyet bizonyos vendégek érkezése esetén

el kell dugni.

A 49 éves sztár azt is bevallotta, hogy mely döntését bánja leginkább az életben, és azt sem rejtette véka alá, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne kipróbálni, megtanulni. Beavatott minket élete két kedvenc tanácsába is, melyeket a barátaitól kapott.

Válásáról mesélt Xantus Barbara: különös terápiával gyógyult

Xantus Barbara és Szurdi Miklós 20 évig voltak házasok, 2013-ban váltak el. Barbara új darabjának, a Férfiak a fejükre estek! kapcsán mesélt arról, hogyan dolgozta fel az elválást. Olvass tovább itt...

Itt az új őrület! - Álmodd újra az otthonodat a kedvenc filmed színpalettájával a kezedbenhttp://www.life.hu/otthon/20170516-almodd-ujra-otthonod-kedvenc-filmed-szinpalettajaval-a-kezedben.htmlMostantól a filmek helye nem csupán a polcon lesz! Színskálájuk segítségével könnyedén megteremtheted az imádott hangulatot. A Mad Max vad és impulzív szála vonz, vagy inkább belecsöppennél egy meseszerű világba Ollókezű Edwarddal? Itt a merészek és az álmodozni vágyók ideje! OtthonOrigoNem akar együtt élni feleségével Oszter Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170517-oszter-sandor-nem-akar-egyutt-elni-felesegevel.htmlOszter Sándor és felesége, Failoni Donatella továbbra sem élnek együtt. Otthon--A popsztár, Cyndi Lauper árulja francia vidéki stílusú házáthttp://www.life.hu/otthon/20170516-a-popsztar-cyndi-lauper-arulja-hazat.htmlA híres énekes-dalszerző, Cyndi Lauper eladja connecticuti otthonát 1,25 millió dollárért. Az ár, nem olyan borsos ugyan, mint például Demi Moore lakásáé, de az eszmei értéke lényegesen nagyobb. Otthon--Megmutatta otthonát Krisz Rudi - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170517-megmutatta-otthonat-krisz-rudi.htmlKrisz Rudi egykor hihetetlen népszerűségnek örvendett, de egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől. Sokan kíváncsiak viszont arra, hogyan él most, az egykori énekes pedig meg is mutatta. Így néz ki az otthona! OtthonOrigoStohl András lánya, Stohl Luca 50 milliós luxuslakását árulja http://www.life.hu/otthon/20170512-stohl-luca-50-millios-luxuslakasat-arulja.htmlNyilvános hirdetésben árulja lakását Stohl András lánya, Stohl Luca, csaknem 50 millió forintért. A lakóparkban uszoda, szauna és pezsgőfürdő is az ott élők kényelmét szolgálja. Otthon--Sting kétszer annyiért akarja eladni luxuslakását, mint amennyiért vettehttp://www.life.hu/otthon/20170510-sting-eladja-luxuslakasat.htmlSting és Trudie Styler eladják a Manhattan egyik legrangosabb épületében lévő lakásukat, ezen az üzleten pedig rengeteget nyerhetnek, ha lesz, aki megveszi. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.