Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla fiatal szerelme, Gömöri Máté mellett talált újra önmagára. Most pedig új szakasz kezdődik a színésznő életében.

Polyák Lilla a BEST magazinnak mesélt a magánéletéről. Sok vicces történet mellett a válásáról is szót ejtett, és arról, hogyan áll most a kapcsolatuk Gömöri András Mátéval.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Polyák Lilla

"Nem véletlen, hogy a készülő új dalom témája az újrakezdés. Furcsa módon én még mindig hiszek az örök szerelemben, persze minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor talán szívesebben elfordulnánk a másiktól, a könnyebbnek tűnő megoldást választanánk, de ilyenkor azt kell keresni, amit annyira szerettünk a másikban" - mondta Lilla, aki már azt mondja, az utolsó két év küzdelem volt, de ma már kicsit könnyebben megy az elengedés.

Máté és Lilla eljegyzése óta pedig még jobban felgyorsultak az események. "Egy éve érleltük, mit tegyünk, maradjunk vagy menjünk, aztán két házat megnéztünk, és a másodiknál szinte egyszerre mondtuk ki Mátéval: Uramisten, itt szeretnék élni!" - mesélt a költözésről és az új közös életükről a színésznő, aki elmondta, hogy Mátéval a gyerekvállalásról is sokat beszélgetnek.

Ebben a luxusotthonban él Beyoncé és a család: Fotó! http://www.life.hu/otthon/20170706-ebben-a-pazar-luxusotthonban-el-beyonce-es-az-ikrek.htmlBeyoncé és az ikrek végre hazajöttek a kórházból, és úgy döntöttek, Malibun pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. Ebben a csodás villában élnek: Fotók! Otthon--Olasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének. OtthonOrigoBérelj ki egy szigetet Észak-Walesben!http://www.life.hu/otthon/20170629-berelj-ki-egy-szigetet-eszak-walesben.htmlEz a sziget kiváló azoknak, akik szeretnek elvonulni a társadalomtól, imádják a végtelen tájat és a természet meglepő közelségét. A sziget mindössze 640 dollárba kerül egy hónapra, ez kevesebb, mint egy manhattani lakás bérleti díja. Otthon--Házat bérel Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapestenhttp://www.life.hu/otthon/20170705-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlMila Kunis jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét Jennifer Aniston férjével és Gillian Andersonnal együtt. A sztármamit férje, Ashton Kutcher és két gyereke is elkísérte erre az időszakra. Otthon--A hónap színe a napsárga – Júliusi lakberendezési tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170627-a-honap-szine-a-napsarga-juliusi-lakberendezesi-tippek.htmlA sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod. OtthonOrigoOkos takaróval, a kiegyensúlyozott párkapcsolatért http://www.life.hu/otthon/20170626-okos-takaroval-a-kiegyensulyozott-parkapcsolatert.htmlMinden test különböző, beleértve a tiédet és a kedvesedét is. Éppen ezért, sok pár küzd a hálószobában az ideális paplannal - gyakran komoly konfliktus is származhat az eltérő igényekből. Vannak, akik csupán abból az okból alszanak külön takaróval, mert az egyik fázósabb, vagy épp ellenkezőleg, egy vékonyabbal is beérné. Ezt a fajta különbözőséget használta ki egy cég, ami kifejlesztette az első olyan hűtő-fűtő paplant, melynek két oldala külön szabályozható. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.