Vége egy újabb magyar sztárházasságnak: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt válnak

Forrás: Red Lemon Media -
válás Polyák Lilla Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos megint véget ért egy tündérmese. Húsz év együttlét és tizenöt, házasságban eltöltött esztendő után Polyák Lilla és Homonnay Zsolt elválnak egymástól.

A Madách és az Operettszínház sztárjai az elmúlt egy évben mindent megtettek azért, hogy megmentsék a házasságukat. Több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémái­kat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Ezért közösen úgy döntöttek, beadják a válási papírokat, és a jövőben külön utakon folytatják tovább - írja a Blikk.

"Küzdöttek azért, hogy elkerülhető legyen a válás, de úgy tűnik, túlságosan megfáradt a kapcsolatuk. Közel húsz éven keresztül alkottak egy párt, még a főiskolai éveik alatt szerettek egymásba, ami kezdetben összekovácsolta őket, mára már nem adott elég erőt ahhoz, hogy közösen folytassák" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki azt is elmondta:

Lilla és Zsolt felnőtt módon, kulturáltan intézték a különválást.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt családi nyaraláson Forrás: Red Lemon Media

A lap úgy tudja, Zsolt egy ideje már el is költözött közös otthonukból. A színészt mostanában egy operettszínházas táncosnővel hoztak hírbe. A gyerekek nevelését viszont a jövőben is közösen tervezik. Házasságuk alatt két fiuk született, Zsombor és Bulcsú.

De Zsoltot és Lillát nem csupán a család, hanem a munka is összeköti, hiszen az évek folyamán nevük összeforrt a színpadon is. Első közös albumuk 2009-ben látott napvilágot Ketten címmel, azóta pedig folyamatosan járták az országot fellépéseikkel. Sajnos azonban válásukkal ennek is vége, az idén lekötött koncertek után már nem vállalnak több közös produkciót.

A híreszteléseket Polyák Lilla nyilvános Facebook-oldalán is megerősítette.

Mivel az életünk minden kiemelkedő szakmai és magánéleti történését megosztottuk veletek, fontosnak érezzük, hogy a kevé...

Szerző: Polyák Lilla, 2015. december 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.