Sajnos megint véget ért egy tündérmese. Húsz év együttlét és tizenöt, házasságban eltöltött esztendő után Polyák Lilla és Homonnay Zsolt elválnak egymástól.

A Madách és az Operettszínház sztárjai az elmúlt egy évben mindent megtettek azért, hogy megmentsék a házasságukat. Több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémái­kat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Ezért közösen úgy döntöttek, beadják a válási papírokat, és a jövőben külön utakon folytatják tovább - írja a Blikk.

"Küzdöttek azért, hogy elkerülhető legyen a válás, de úgy tűnik, túlságosan megfáradt a kapcsolatuk. Közel húsz éven keresztül alkottak egy párt, még a főiskolai éveik alatt szerettek egymásba, ami kezdetben összekovácsolta őket, mára már nem adott elég erőt ahhoz, hogy közösen folytassák" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős, aki azt is elmondta:

Lilla és Zsolt felnőtt módon, kulturáltan intézték a különválást.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt családi nyaralásonForrás: Red Lemon Media

Nincs tányértörés vagy civakodás, de ez nem könnyű időszak a számukra.

A lap úgy tudja, Zsolt egy ideje már el is költözött közös otthonukból. A színészt mostanában egy operettszínházas táncosnővel hoztak hírbe. A gyerekek nevelését viszont a jövőben is közösen tervezik. Házasságuk alatt két fiuk született, Zsombor és Bulcsú.

De Zsoltot és Lillát nem csupán a család, hanem a munka is összeköti, hiszen az évek folyamán nevük összeforrt a színpadon is. Első közös albumuk 2009-ben látott napvilágot Ketten címmel, azóta pedig folyamatosan járták az országot fellépéseikkel. Sajnos azonban válásukkal ennek is vége, az idén lekötött koncertek után már nem vállalnak több közös produkciót.

A híreszteléseket Polyák Lilla nyilvános Facebook-oldalán is megerősítette.

Mivel az életünk minden kiemelkedő szakmai és magánéleti történését megosztottuk veletek, fontosnak érezzük, hogy a kevé...

Szerző: Polyák Lilla2015. december 4.