Megmutatta otthonát Jennifer Aniston

otthon Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem hagynánk el az épületet. 

A Jóbarátok egykori sztárjának természetesen fantasztikus otthona van, ahol az ember lánya még leülni sem merne engedély nélkül, hiszen Jennifer bútorai egyenként is többet érnek, mint egy átlag ember havi fizetése.

Kőből és fából készült elemek teszik otthonossá a házat Forrás: Scott Frances for Architectural Digest Magzine

Csodás panorámával és kerti medencével is rendelkezik a ház, de az épület érdekessége mégis az, hogy az 1970-es évek építészeti motívumai köszönnek vissza. A színésznő állítása szerint három olyan fontos szempont volt, amit figyelembe kellett venni a tervezés során:

zen, barátok, Bali.

Hiába egy luxusotthon, mégis barátságos hangulatú Forrás: Scott Frances for Architectural Digest Magzine

Egy olyan otthont szeretett volna, amely zen-hangulatú, indonéz stílusú és barátok fogadására is alkalmas. A natúr hatású bútorok, a nagy terek és a letisztult formák pedig meg is teszik a hatásukat.

A hálószoba is igen egyszerűen berendezett, mégis elegáns és otthonos Forrás: Scott Frances for Architectural Digest Magzine

Jenniferék nagyon szeretnek itt élni, ami egyáltalán nem meglepő. Mi is szeretnénk.

Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.