Lucy Liu lakberendezőnek állt - Játszószobát rendezett be fiának

Fotó: Joe Schmelzer/onekingslane.com -
játszószoba Lucy Liu gyerekszoba lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres amerikai színésznő úgy döntött, fia már elég nagy ahhoz, hogy saját játszószobát kapjon. Ám nem az IKEA-ba rohant pár kimondhatatlan nevű bútorért, inkább designer segítségét kérte; közösen pedig egy csodálatos teret alakítottak ki, mely remekül illeszkedik a felnőtt enteriőrhöz.

Lakberendezési ötletek – Gyermek- és tiniszoba kialakítása

Egy gyerekszoba berendezésére számtalan mintát találsz, melyek gyakran megidézik gyermekkorodat. Ám nem Te, hanem gyermeked használja majd, így közösen kell megálmodnotok azt az enteriőrt, mely megadja számára az „én birodalmam" érzést.

Összeült hát a színésznő és Nicole Fisher, a One Kings Lane stúdióból és megcselekedték, a látszólag lehetetlent: egy biztonságos és funkcionális játszórészt anélkül, hogy az megzavarná Liu New York-i lakásának stílusos áramlását.

Lucy Liu és Nicole Fisher a One Kings Lane stúdióból összeült és létrehoztak egy biztonságos és funkcionális játszórészt anélkül, hogy az megzavarná Liu New York-i lakásának stílusos áramlását Fotó: Joe Schmelzer/onekingslane.com

Az elsődleges szempont az volt, hogy a kialakításra kerülő játszórészben felnőtt és gyerek egyaránt kényelmesen érezze magát. Fontos volt még, hogy a lakás második emeletén lévő szoba - a konyha, a nappali és az ebédlő határában - egyfajta kiterjesztése legyen a ház többi részének. Nicole Fisher a monokromatikus színpalettával egy játékos, meleg és barátságos atmoszférát teremtett, mely remekül illeszkedik az eddigi stílusba.

,,Úgy gondolom, hogy a szülői szerep egyik kulcsa a szervezettség, nem csak az idővel, hanem a térrel is" Fotó: Joe Schmelzer/onekingslane.com

A dizájn és a praktikum jegyében rendezték be a szobát. A játékok és a könyvek úgy helyezkednek el, hogy könnyen elő lehet őket venni, ugyanakkor a helyiség dekorációiként is funkcionálnak.Van valami a hozzáadott textúrákban és a szövetekben, ami New York különböző elemeit hordozza; egy nyüzsgő városét, ami sok különböző kultúrát vonultat fel. Liu olyan darabokkal is dolgozott, amelyeket az évek során gyűjtött össze, hogy a szoba valóban éljen, és fiát, Rockwellt olyan személyes dolgok vegyék körül, amik eszmei értéket hordoznak.

/1708/Lucy_2017816115755

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.