Ebben a pompában él Leonardo DiCaprio: Fotók!

Forrás: 432hermosa.com -
otthon Leonardo DiCaprio luxusotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bepillantást engedett az otthonába Leonardo DiCaprio: ebben a csodában tölti a mindennapjait a sztár. 

DiCaprio le sem tagadhatná, hogy imádja a luxust, a bulit, és a társaságot. Éppen ezért az otthona is olyan hatalmas, hogy esküvőket lehetne benne szervezni.

Így néz ki a nappali esti hangulatban Forrás: 432hermosa.com

Betekintést engedett a Palm Spring-i otthonába, aminek az értékét még megtippelni sem tudjuk. De valószínűleg, az Oscar-díjas sztárnak telik a fényűzésre, hiszen a világ egyik legkeresettebb színésze.

Ez pedig a házán is meglátszik: minden helyiség eltér egymástól. Különböző színek, különböző bútorok és hangulatok találkoznak egymással, így pedig olyan érzés belépni a szobákba, mintha nem is egymáshoz tartoznának.

Hatalmas medence és pálmafák is tartoznak az óriási kerthez Forrás: 432hermosa.com

A házban több fürdőszoba is található: az egyik piros, a másik zöld, a harmadik kék. Vajon csapatokra osztva használják a vendégek?

Íme DiCaprio kék fürdője Forrás: 432hermosa.com

Ez a zöld fürdőszoba fotója Forrás: 432hermosa.com

Ez pedig a piros fürdőszoba Forrás: 432hermosa.com

Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.