Óriási luxusrezidenciát vásárolt Beyoncé: fotó

Beyoncé luxusotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és Jay-Z sorra villantják a drágábbnál drágább házakat. 

Már korábban megmutattuk azt a házat, ahova először hazatértek Beyoncé tündéri ikrei. A család a kisbabák körüli aggodalmakat Malibuban pihente ki, és a villáról készült fotó alapján mi is úgy gondoljuk, minden lehetőség adott egy ilyen helyen a relaxálásra. Főleg ha az ember lányának minden gyermekére minimum két dadus figyel, mint az énekesnő esetében.

Ezt követően megmutattuk a sztárpár augusztusban vásárolt rezidenciáját, amiről még éjszaka készült fotók is napvilágra kerültek. Most azonban az is kiderült, hogy a rezidencia 88 millió dollárba, azaz 22,5 milliárd forintba került.

Egy fél várost be lehetne költöztetni egy ekkora területre Forrás: NORTHFOTO/Juliano/X17online.com/Juliano/X17online.Com

Az összesen 3300 négyzetméteres komplexum 6 épületből, és ezer négyzetméternyi "kerthelyiségből" áll. Természetesen óriás medencék és wellness részleg is tartozik a palotához.

6 különleges luxusotthon, melyek rejtve vannak a kíváncsi szemek elől

Elérkeztünk abba a századba, amikor már nem kihívás égbetörő épületeket tervezni és alkotni. Az ambiciózus építészek új kihívásokat keresnek; miként lehet a föld alá vagy épp egy hegy oldalába építkezni? Ők megtalálták a választ, és fantasztikus házak születtek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.