Meglepő hobbijáról mesélt Oszvald Marika

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika hobbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy igen jól főz Oszvald Marika, ám csak kevesen tudják róla, hogy saját kertje van, a növényeket pedig ő maga gondozza, gyomlálja.

Oszvald Marika korábban már megmutatta főzőtudományát a Hal a tortán című műsorban, most azonban kiderült, hogy kertészkedni, növényt gyomlálni is nagyon szeret. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő szabadidejében fogja magát, kimegy a kertjébe és a zöldségeivel foglalkozik, írja a Blikk.

Oszvald Marika szívesen gyomlálja növényeit Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

„Körülbelül száz négyszögöl a veteményes a telekből, elképesztő nagy kedvvel és szeretettel gondozom a zöldségeimet. Kikapcsol és mellette még jól is járok vele, hiszen így mindig van a konyhában minden, ami kell." - mesélte a 65 éves színésznő.

Verseny a rajongókért: Mága Zoltán megelőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171120-maga-zoltan-megelozte-kasza-tibit.htmlOlyan változás történt a közösségi oldalon, amire talán senki nem számított: Mága Zoltán Facebook rajongó tábora akkorára nőtt, hogy még Kasza Tibit is megelőzte. TV + SztárokOrigoHarrison Ford egy autóbaleset helyszínén segédkezett: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171120-autobaleset-helyszinen-segedkezett-harrison-ford.htmlÚgy tűnik a híres színész nem csak eljátszani tudja a talpig férfit, hanem a valódi életben is az. TV + SztárokOrigoTündéri fotót osztott meg Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171120-tunderi-fotot-osztott-meg-szabo-zsofi-instagramjan.htmlIzgatottan várja első gyermeke születését Szabó Zsófi: úgy tűnik, a leendő szülők már a babaruhákból is alaposan bevásároltak. TV + Sztárok--Schobert Norbit kitalált történettel próbálták meg lejáratni: feljelentés lehet a végehttp://www.life.hu/sztarok/20171120-schobert-norbit-kitalalt-tortenettel-probaltak-meg-lejaratni.htmlSchobert Norbi sikere sokak szemét csípi, sajnos azonban ahelyett, hogy tisztességesen próbálnának meg versenyre kelni vele, inkább a hazug lejáratást választják az irigyei. A legutóbbi esetben egy kitalált, hazug történettel próbálták őt és módszerét rossz színben feltüntetni. Rendőrségi feljelentés lehet a vége. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg http://www.life.hu/sztarok/20171120-titok-derult-ki-ii-erzsebet-hazassagaval-kapcsolatban.htmlKülönleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. TV + Sztárok--Hódi Pamela már nem is beszél gyermeke apjáról, Berki Krisztiánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-hodi-pamela-mar-nem-is-beszel-gyermeke-apjarol-berki-krisztianrol.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián sokáig voltak egymás mellett, de hosszú vívódás után úgy döntöttek, végleg különválnak. Pamela már beszélni sem hajlandó volt párjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.