70 éve házasodott össze II. Erzsébet és Fülöp herceg

Forrás: AFP/Leon Neal -
házasság Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő Fülöp herceg házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges gyöngyszemek szivárogtak ki Erzsébet magánéletéből, a királynő 70. házassági évfordulója alkalmából. 

1947. november 20-án kötötte össze hivatalosan is az életét II. Erzsébet és Fülöp herceg, vagyis pontosan ma van 70 éve, hogy házastársakká nyilvánították őket. És természetesen, a királyi család magánélete mindenkit érdekel, éppen ezért a különleges évforduló alkalmából napvilágra kerültek olyan titkok, amelyeket eddig sosem hallhattunk Erzsébeték házasságáról.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Fülöp herceg háttérbe szorította a maga kiarrerjét annak érdekében, hogy a felesége mellett álhasson, hiszen királynőnek lenni nem egy kis feladat. A 91 éves uralkodónő pedig nagyon hálás is ezért, és minden komolyabb döntés előtt kikéri a férje véleményét.

Ma van 70 éve, hogy Erzsébet és Fülöp kimondták a boldogító igent Forrás: AFP/Leon Neal

Persze időnként előfordul, hogy Fülöp túlságosan beleéli magát a véleményformálásba, és ilyenkor még a talpig úrinőből is kifakad:

"Fogd már be végre!"

Furcsa lehet ezt elképzelni róluk, pedig jobban belegondolva, talán Fülöp az egyetlen ember, aki kívülről-belülről ismeri Erzsébetet, és elsősorban nem a királynőt látja benne, hanem a feleséget, a nőt, az esendő embert. És noha a hírek szerint Fülöp nem a hűség mintaszobra, mégis 70 éve egymás mellett állnak, és támogatják a másikat jóban, rosszban. - írta meg az Express.

Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.