Ebben a pompában élt Cindy Crawford: Fotók!

otthon család Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállító házban lakott Cindy Crawford és a családja, de ők valamiért mégis mindössze 1 évet tartózkodtak a villában. 

Cindy nem csak gyönyörű, hanem fantasztikus üzleti érzékkel is rendelkezik. Ennek köszönhetően történt meg az is, hogy ebben a csodás malibui palotában mindössze egy évet éltek. A sztár ugyanis 6 millió dollárért jutott hozzá az ingatlanhoz, de 15 millióért sikerült eladnia. Természetesen sokat költöttek rá, de még így is nagyon megérte.

Így néz kívülről a dupla teraszos villa Forrás: NORTHFOTO/MLS/XPOSUREPHOTOS.COM/Mls/Xposurephotos.Com

A haszon valóban csodás, de azért a képeket nézegetve kissé fáj a szívünk. A csodás panorámával rendelkező otthon ugyanis 5 hálószobával, 3 fürdőszobával, és olyan pompás kiegészítőkkel van felszerelve, amelyeknél álmodni sem lehetne szebbet.

Különleges fából készült parketta borítja a nappali padlóját Forrás: NORTHFOTO/MLS/XPOSUREPHOTOS.COM/Mls/Xposurephotos.Com

Ráadásul a rusztikus hangulatú bútorok és a természetes színek hatására rendkívül otthonos hatást kelt, miközben mindannyian tudjuk, hogy itt kő kemény luxusról van szó.

Rusztikus hangulatú, hófehér bútorok alkotják a konyhát Forrás: NORTHFOTO/MLS/XPOSUREPHOTOS.COM/Mls/Xposurephotos.Com

A függönyöket elhúzva a távoli óceán kékségét láthatjuk, a két emeletes teraszon pedig külön tudnak vonulni egymástól felnőttek és gyerekek, ha éppen egyedüllétre vágynak.

Minden helyiségben a természetes színek dominálnak Forrás: NORTHFOTO/MLS/XPOSUREPHOTOS.COM/Mls/Xposurephotos.Com

Cindy Crawford és a lánya teljesen egyformák: Fotó!

Elképesztő fotó látott napvilágot Cindy Crawford közösségi oldalán: a szexi modell és a gyönyörű lánya megtévesztésig hasonlítanak egymásra. Ebből is látszik, hogy az alma nem esett meszsze a fájától. Olvass tovább itt...

Ferrari luxusvonat száguld Japánbanhttp://www.life.hu/otthon/20170719-ferrari-luxusvonat-szaguld-japanban.htmlAz Orient expressz anno egy új fajta luxust teremtett a vonatközlekedés terén. Hasonlóan forradalmi az új japán luxusvonat, mely mind külsejét, mind belsejét tekintve az eleganciát és a modernizmust testesíti meg. Tégy egy képzeletbeli utazást a Shiki-Shima-n. Otthon--Betsey Johnson ikonikus divattervező mexikói luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20170718-betsey-johnson-ikonikus-divattervezo-mexikoi-luxushaza.htmlBetsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a tervei. Néhányan úgy vélik, hogy stílusa túl sok(k), de egy biztos, Betsey az unalmastól és a biztostól távolabb nem is állhatna. Meglesheted, sőt akár ki is próbálhatod álomszerű mexikói házát! Otthon--Eladóvá vált Dwight Yorke csodás otthona: Fotók! http://www.life.hu/otthon/20170718-ebben-a-pompaban-elt-eddig-dwight-yorke.htmlAz egykor híres focista megmutatta az otthonát, ahol mostanáig éltek a fiával. OtthonOrigoKavicsból és kőből készít képeket a magyar alkotóhttp://www.life.hu/otthon/20170717-kavicsbol-es-kobol-keszit-kepeket-a-magyar-alkoto.htmlA kövek és kavicsok a talpunk alatt, kezünkből a vízbe hullva élik életüket. Ám, egy magyar alkotó új életet adott nekik, így a természet ezen szilárd elemei, otthonunk csodás díszévé válnak. OtthonOrigoBalázs Fecó nehezen, de túladott balatoni nyaralójánhttp://www.life.hu/otthon/20170718-balazs-feco-eladta-balatoni-nyaralojat.htmlBalázs Fecó egyik legnagyobb álma vált valóra 5 évvel ezelőtt, de most el kellett engednie. Fájó szívvel eladta balatoni nyaralóját, de még visszajár! OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.huBalázs Kláriék megmutatták felújított villájukat - Fotó!http://www.life.hu/otthon/20170717-balazs-klariek-megmutattak-felujitott-villajukat.htmlBalázs Kláriék megváltak a Velencei-tó partján lévő villájuktól, visszaköltöztek a fővárosban lévő otthonukba, ahol Klárika körbe is vezette a kíváncsiskodókat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.