Beköltöznek a szuperhősök a nappalidba

nappali otthon Marvel DC Comics szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperhősök köre egyike azoknak a popkulturális értékeknek, amelyek időről időre visszavezetnek minket gyermeki énünkhöz. A képregényekben és filmekben megjelenő alakok mind a képzeletünkben megbúvó, rejtett erőt képviselik. Ez az erő az, amely olykor esendő, olykor rossz irányba fordul, gyakran hősies, de minden esetben kivételessé, különlegessé teszi a birtokosát. Van, aki nem szeretné ezt érezni saját otthonában?

A Marvel- és DC-szuperhősöket csak a kisfiúk, fiatal férfiak „hobbijaként" szoktuk számon tartani, pedig rengeteg kislány és nő is rajong értük. Ezek a karakterek sokkal többet képesek nyújtani annál, mint hogy beskatulyázzuk őket.

A Marvel- és DC-karakterek sokkal többet képesek nyújtani annál, mint hogy beskatulyázzuk őket Forrás: fancy.com

A gyerekszobában is remekül mutatnak ugyan a különböző lámpák és poszterek, de a megfelelő darabok ízléses elrendezésével a nappalit is apró fantáziaelemekként tudják ékesíteni. A legtöbb lakberendezési stílussal összepárosíthatóak, egyet kivéve: régiségek közé ugyanis nem valók.

A megfelelő darabok ízléses elrendezésével a nappalit is apró fantáziaelemekként tudják ékesíteni Forrás: amazon.co.uk

A legkézenfekvőbb elem egy szuperhős ihlette kép a falra. Ezekből találni egészen kifinomult darabokat is, de a játékos megoldások is rendkívül jól mutathatnak. Ám nem kell ennél megállni. Válassz a neked tetsző és a nappalidhoz legjobban illő lámpák, díszpárnák közül, vagy dobd fel a szobát egy szuperhősfigurával, -persellyel.

1. Batman bakelit falióra – egyedi-faliora.hu 4490 Ft, 2. Bosszúállók kreatív éjjeli LED lámpa – decorstar.hu 33 927 Ft, 3. Marvel retro 3D kép – emag.hu 2998 Ft, 4. Amerika Kapitány 3D lámpa – mesemix.hu 10 900 Ft, 5. Wolverine mellszoborpersely – galaxyjatekaruhaz.hu 7990 Ft, 6. Bedtime Deadpool – dekiraly.hu 4890 Ft, 7. Marvel hűtőmágneskészlet – beststuff.hu 1990 Ft, 8. 3D Batman falmatrica – kutyuzona.hu 2302 Ft, 9. Spider-Man LED díszpárna – geekstore.hu 4490 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.