karácsony ajándék smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxuskozmetika. Már a szó hallatán is hevesebben ver a szívünk, hiszen rögtön felidézzük a legdrámaibb pillanatainkat, amikor a különleges összetevők, a káprázatos csomagolások és mesés illatok egy életre hatalmukba kerítettek bennünket valamelyik drogériában. A karácsony ragyogó alkalom arra, hogy óriási masniba a fa alá kerüljenek. Srácok, figyelem, íme a toplistás kedvencek!

Egy kis csillogás


Guerlain Or Imperial selyemfényű púder

Már a kiszerelés is ellenállhatatlan. Az antik stílusú pumpás üvegcse selyemfényű illatos púdert rejt, amelyet arcra és testre egyaránt használhatunk. A Guerlain-ház legújabb karácsonyi kollekciójához tervezett luxuspúdere rezes, arany árnyalatú irizáló fátyollal vonja be a bőrünket. Ez a selyemfényű por a különleges alkalmak egyik kivételes kelléke, ráadásul mesésen mutat a komódunkon.

iStockPhoto
iStockPhoto

Clarins Gold Shimmer arc- és dekoltázspúder

Az elegáns fekete-arany barokk mintázatú dobozka már maga a mágia. Ám a varázslat csak akkor kezdődik, amikor a tetejét leemeljük. A szikrázó aranypor finom gyöngyei olyanok, akárcsak a szél görgette kavicsok. A használata pedig felér egy kisebb gyönyörrel. A pihe-puha púderpamacs segítségével könnyedén vonhatjuk be az arc és dekoltázs kívánt részeit a pehelykönnyű csillámlepellel.

Bobbi Brown Sparkle Glamour Quad szemhéjfesték-paletta

A Bobbi Brown sminkkollekcióitól már megszokott igényességgel készültek el a 2010-es karácsonyi paletták is. A Sparkle Glamour Quad névre keresztelt szemhéjfesték-paletta merész fémes árnyalatainak tökéletes színharmóniája szinte bármilyen szemszínhez passzol. A paletta 3 füstös és egy kiemelő színt tartalmaz arany foglalatban. Fantasztikus ajándék minden partiistennőnek.

iStockPhoto
iStockPhoto

Estée Lauder Pure Color Gloss to go szájfényszett

6 ragyogó árnyalat egyetlen arany dobozkába zárva. Bármelyik nő szeme felragyog ennek az ünnepi díszbe öltöztetett Estée Lauder szájfényszettnek a láttán. A füge illatú szájfények ragyogó gyöngyöcskéi beragyogják ajkainkat. A gyűjtemény korall, bronz, meleg fényű piros, bogyószínű, nugát és rózsaszín árnyalatokat tartalmaz.

Egy kis esszencia


Thomas Sabo Charm Rose

Az ezüst ékszereiről híres Thomas Sabo márka ezúttal egy parfümújdonsággal kedveskedik. A Charm Rose egy intenzív gyümölcsös virágcsokor. Az első benyomást az édeskés szilva és bogyós gyümölcsök keltik, majd szép lassan kibontakoznak a szívjegyek, mint a jázmin, az yalng-ylang és a rózsa, mindezt pedig a vanília, a szantál és az ámbra puha alapjegyei ölelik körbe.

iStockPhoto
iStockPhoto


Annick Goutal - Quel Amour Eau Parfumée

Az Annick Goutal a francia parfümipar egyik kedvelt családi márkája, melyet nemcsak a világ legszebb hölgyei, de a mesterparfümőrök is méltán nagyra becsülnek. A különleges illatkreációk a kiemelkedő szakmai igényesség mellett a mesés csomagolásaikról is híresek. A legújabb, limitált kiadású Quel Amour Eau Parfumée üvegcséje és illata egyaránt a Lajosok korát megidéző finom alkotás, mely rég elfeledett, kedves és bájos, nemes és romantikus érzelmeket tolmácsol. Egy flőte gyöngyöző rozépezsgő fiatalos, gyümölcsös-rózsás illata, melyben a bazsarózsa, a vadrózsa és a geránium virágmámora vegyül szederrel, feketeribiszkével, gránátalmával és őszibarackkal.

Tipp: Annick Goutal Noël illatgyertya
Annak, aki nem elégszik meg ennyivel, itt az Annick Goutal illatgyertyája! Az illatgurmék nagy örömére és persze érzékeink kényeztetésére már nálunk is kapható a kuriózumnak számító Noël illatgyertya, mely a citrom, a keserű narancs, a mandarin, az édes narancs és a szibériai fenyő hívogató illatát árasztja a lakásban egész karácsonykor.
.

iStockPhoto
iStockPhoto

L'Occitane krémparfümtrió

Ha valami igazán bájos ajándékot szeretnénk, a három szív alakú exluzív kis szelencébe rejtett krémparfüm tökéletes választás lehet. A L'Occitane krémparfümtriója minden nő szívét megmelengeti karácsony este. A szív alakú dobozkák a narancsvirág, a cseresznyevirág és a rózsa varázslatos illatát és nőiességét hordozzák magukban.

Egy kis kényeztetés


Chanel No. 5 soap

A Chanel klasszikus, No. 5 illata egyszerűen letaszíthatatlan az illatok trónjáról. Az elegáns és különleges illatelegyet ezúttal szappan formájában is élvezhetjük. A három gravírozott, púderrózsaszín szappan most előkelő dobozkában várja, hogy a fa alá kerülhessen.

iStockPhoto
iStockPhoto

Shiseido Bio-Performance revitalizáló krém

A híres japán márka Bio-Performance névre keresztelt sorozata mérföldkőnek számít a szépségápolásban. A készítmények rendkívüli hatású hatóanyag-kombinációkkal gondoskodnak a bőr energiaellátásáról, csökkentik a környezeti hatások által okozott bőröregedést, és életerőt sugárzó színt kölcsönöznek a bőrnek. Nincs az a nő, aki ne örülne egy ilyen magas minőségű revitalizáló krémnek. A Bio-Performance Advanced Super Revitalizer intenzív védelmet nyújt, koncentráltan hidratál, és értékes energiával látja el a bőrt 24 órán keresztül.

L'Occitane Organikus Olívás ajándékszett

A magas minőségű, természetes összetevőket hasznosító L'Occitane termékeiben soha nem csalódhatunk. Csábító illat, kiszerelés és formula tárul elénk, bármely terméket is választjuk. A karácsonyra való tekintettel a márka most csodásan összeállított szettekkel kedveskedik. A Life.hu egyik kedvence a 100%-ban organikus alapanyagokból készült olívás gyűjtemény. A tápláló olíva a bőrt varázslatosan puhává teszi, táplálja és védi. A gyengéd testápoló termékcsalád egy tusfürdőt, egy testápolót és egy kézápolót is tartalmaz.

iStockPhoto
iStockPhoto

Lush Christmas Star ajándékcsomag

A karácsonyi ünnepek alatt biztosan lesz időnk egy meghitt gyertyafényes fürdőzésre, ennek pedig elengedhetetlen kelléke a pezsgőfürdőgolyó, amely a legfinomabb illatokat ontja magából. A kedvencünk,a Lush karácsonyra válogatott fürdőgolyószettje. A friss zöldségekből és gyümölcsökből a legfinomabb illóolajok hozzáadásával, kézzel készített fürdőgolyók ennivalóan finomak, ráadásul nemcsak tisztítják, de ápolják is a bőrt, no és persze tetőtől talpig mennyei illattal és boldogsággal árasztanak el.


Tipp: Otthoni szépségpraktikák - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ovR4EEqzEiCRX37g


Galéria: Karácsonyi sminkpaletták:

/1012/Aj_nd2010121323435

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.