Készítsd el a tökéletes fesztiválsminket - 10 dolog, ami kell a túléléshez

Forrás: Thinkstock -
fesztivál szépségápolás Sziget2015 smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyakig benne vagyunk a fesztiválszezonban, és ha már tudod, miben indulj bulizni, a következő dolog, amire időt kell szánnod, az a smink. Larion Oscar sminkmester elárulta, mire is lesz szükség a tökéletes fesztiválsmink elkészítéséhez. 

1. Fényvédelem

Válassz körültekintően, a bőrtípusodnak megfelelően fényvédőt külön a testedre, és külön az arcodra, hogy elkerüld a kellemetlen leégést.

Forrás: Thinkstock

2. Fertőtlenítő

Jó, ha mindig van nálad kézfertőtlenítő. Minden helyzetben célszerű, mert frissít is egyben!

3. Foglalkozz a tág pórusokkal!

A meleg hatására nyitottabbá válnak a pórusaink, ennek csökkentésére érdemes pórusminimalizáló báziskrémet használni. Látványosan szebbé teszi az arcbőrt!

4. Tökéletes bőr

Akár a nappali, akár az esti sminkedhez tökéletes választás nyáron a színezett hidratálókrém, amivel pillanatok alatt egységesebb lehet a bőrszíned!

5. Szemhéjkrém

Ragyogóan természetes, friss tekintet pillanatok alatt. A napbarnított bőrön nagyon jól mutat a bronz fény, mert szépen kiemeli a szemet. A krémes textúra átengedi a fényt, így nappal is biztonságosan használhatod!

6. Szemceruza

Egy hideg barna, tartós szemceruzával gyorsan élénkítheted a szempillák tövét, és természetes hatású marad a szem játéka. Finoman még a szemöldöködet is élénkítheted vele!

7. Vízálló szempillaspirál

Pillanatok alatt kinyitja a tekintetet. A magas páratartalom miatt érdemes vízálló szempillaspirált használni. Sőt, a fekete mellett széles választékban találsz színes szempillaspirálokat is.

8. Bronzosító

A nyár nagy slágerei a bronzosítók. Segítségükkel könnyedén lehet napbarnított, üde arcszíned – válaszd a matt textúrát! Ennek érdekében tegyél belőle az arccsont alá, egy keveset a halántékra és finoman a hajtőhöz.

9. Érzéki ajkak

A mindig friss és érzékien puha ajkak érdekében legyen nálad a kedvenc ajakápolód!

10. Arctisztítás

Buli ide, fesztivál oda, minden este körültekintően mosd le a sminkedet. Válassz kíméletes kétfázisú lemosókat, amik oldják a vízálló termékeket. Élvezd fesztelenül a nyarat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.