5 kérdés a szépségről: Ábel Anita

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Ábel Anita szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az igazság az, hogy anyukám sosem festette magát. Én mindent, amit a sminkeléssel kapcsolatban tanultam, azt színésznőktől lestem el, akik gyermekkorom óta körülvettek. Amit viszont anyu tanított nekem, neki pedig az ő édesanyja, az egy krémezési technika, amitől a nyak és a toka területén sokkal szebb, feszesebb lesz a bőr.

Forrás: Triumph

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Elég sok gondot fordítok a bőrömre, mivel a színházban és a TV-ben nagyon igénybe van véve. A hétköznapokon maximum szempillaspirált, esetleg BB krémet használok, de alapvetően a természetesség híve vagyok. Ha hazaérek, lemosom a sminket, nem lehetek olyan fáradt, hogy ez ne történjen meg. Használok nappali, éjszakai krémet és szemkörnyékápolót, illetve egy szuper, teafaolajos arclemosót.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szájfény, körömreszelő, egy alap sminkkészlet, higéniás kendő és a parfümöm.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Semmifajta beavatkozást, idegen anyagot nem szeretnék a bőrömön. Nem ítélem el, de én nem tudnám elképzelni, hogy kés alá feküdjek. Ezt kaptam, ebből kell kihoznom a legtöbbet, de aki úgy érzi jól magát, annak szíve joga.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Nagyon konzervatív típus vagyok, de imádom a körömlakkokat, és javaslom, merjünk bátran színeket használni! Így ősszel a szürke, a sárga is gyönyörűen mutatnak az ápolt körmökön!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.