Való Világ 4 műsor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda esti kiválasztás után Ildikó még mindig próbálja elfogadtatni magát a többiekkel, és elkezdett taktikázni: már ha a kavarást annak lehet nevezni. Olivér és a fiúk pedig Lacit tréfálták meg.

Nutellamóka

A VV honlapján már fent volt egy videó a mogyorókrémes incidensről, csupán a tréfa részét hagyták ki, a kész tényeket ismertették, hogy valaki nem túl szépen hagyta ott a mellékhelyiséget. Taglalni nem szeretnénk a szituációt, csupán a fiúk tréfájáról volt szó, hogy megviccelik Lacit egy ál-le nem húzott WC-vel. Mogyorókrémmel kenték be a kinti WC-csészét. Laci persze kiakadt reggel, a fiúk kuncogtak, talán túl is játszották szerepüket, de megbeszélték, hogy magukkal viszik a sírba ezt a viccet.




Természetesen Ildikó elszólta magát egészen véletlenül Laci előtt, mert miért is ne. Ezzel együtt vicces volt nézni a hahotázó mókamestereket, de nem éppen egy vacsora mellé illő etap volt.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Zsófika az angyalka?

Meg ahogy azt ő elképzeli magáról. Úgy beszél ez a lány, mintha szivárványt és csillámport köhögne, valamint gyöngyházfényű egyszarvúk követnék lépteit. Néha. Van, hogy kiesik a szerepéből. A szobában Szandi, Éva, Alek és Olivér Ildikóról beszéltek, Zsófi is ott tevékenykedett, és sértette a fülét a kibeszélés. Nem mintha ő nem ugyanezt csinálná. Kiment hát, és Ildit óva intette Alekosztól, hogy ő micsoda egy trágya ember, most is épp őt pocskondiázza. Ildikó azonnal be is ment a szobába a többiekhez, és elmondta Alekosznak, hogy ez nem volt szép dolog tőle. Aztán Zsófi kiakadt, hogy miért mondta el bent, most tudni fogják, hogy ő köpött. Alekosznak persze később csak azt mondta, hogy annyi mondott, ő egy érdekes ember, de meg lehet vele beszélni a dolgokat. Furcsa, felettébb furcsa.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu

Prosztó húzás

A nutellás jelenet után még egy gyomorforgató jelenettel találkozhattunk csütörtök este: beküldték a srácoknak 3 táskában a 12 millió forintot. Na ne! Micsoda sokkhatás, ott a pénz, amivel most jelenleg odabent maximum közérteset játszhatnának, de ez mekkora dráma. Nyilván nem mindenki, sőt, nagyon kevés ember látott egyben ennyi pénzt, de ez egy elég gusztustalan húzás volt. Mint kiderült, nemcsak szagolgatni küldték be a bankókat, mindenkinek el kellett mondani - a titokszobában, úgy, hogy a többiek látták a nappaliban a képernyőn -, hogy miért neki van a legnagyobb szüksége a nyereményre. Voltak kedves nyilatkozatok: az igencsak realista Alekosz például kiskutyájára költené a pénz egy százalékát, nem mondta el miért, nem akart hatásvadász lenni. Olivérnek nincs egzisztenciája, pedig a szerelmet már megtalálta. Ráczék mindig albérletben éltek, jó lenne kicsit kitörni ebből. Éva mindenáron nyerni szeretne. Zsófi nagyon sokat ajándékozna a gyerekeknek. Aztán kijavította magát: nem nagyon sokat, csak sokat.



Ildi esélylatolgatása


Ildikó Évát kérdezte arról, hogy ő kit vinne ki a helyében. Éva Gombit mondta, mert szerinte nem olyan erős, Zsófit, mert őt sem tartja bivaly erősnek, és Jerzyt, akit bír ugyan, de mellette akár esélyes lenne, hogy Ildi jöjjön vissza. Ezt Ildi rögtön továbbadta Jerzynek, aki nem értette, hogy Éva miért mondta ezt, hiszen jó viszonyban vannak. Ildikó elfelejtette 100%-ban ugyan azt továbbadni, amit Éva mondott. Nagyon bonyolódik az ügy, és bár sajnáljuk a legfrissebb villalakót, azért nem állíthatjuk, hogy csupán a jóindulat vezérli. Persze ki tudja, hogy viselkednénk egy olyan közegben, ahol senki sem vevő a személyünkre. Ildi szerint Alekosz például féltékeny rá, hogy szépen biciklizik és tornázik, mert Aleknak fáj, ha valaki tehetséges. A második Törtető lány úgy gondolja, hogy neki nem ez a szellemi szintje, ami bent van, és Lacit tartja a legértékesebb embernek, mert ő nem olyan harsány.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.