Brad Pitt esküvő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Franciaországi birtokán mondhatja ki hamarosan a boldogító igent Angelina Jolie és Brad Pitt.  

Brad és Angelina belefogott a dél-franciaországi kastélyuk saját kápolnájának renoválásába. A környéken lakók szerint azért, hogy megtarthassák végre régen várt lagzijukat - olvasható a Blikken. A szomszédok szerint a család elég sokat tartózkodik a középkori kúriában, de a közeli kisvárosba nem járnak be - a hangulatos kis kápolna azonban tökéletes helyszín lenne egy titkos esküvőhöz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A két világsztár a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedett meg egymással - Brad ekkor még Jennifer Aniston férje volt. A románc történetét mindenki ismeri - Jolie végül meghódította a világ egyik legszebb férfiját. Azóta hat gyermeket nevelnek, világot járnak, és nagyon boldogok együtt - de még nem házasodtak össze. Most izgatottan várjuk, hátha sor kerül végre Angelina és Brad kézfogójára.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.