Mentőt hívtak a Megasztár énekesnőjéhez, Tóth Gabihoz

Tóth Gabi mentő kimerültség Megasztár rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mentőt kellett hívni Tóth Gabihoz a hétvégi győri fellépése előtt.

Gabi az egyik délutáni próbán lett rosszul. Rögtön orvost hívtak hozzá, aki néhány perc után megnyugtatott mindenkit, hogy "csupán" kimerültségről van szó az énekesnőnél, akit a mentőkocsiban lefektetett, nyugtatót adott, és azt mondta neki, hogy hosszabb pihenésre volna szüksége, különben súlyosabbá válhat az eset.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,Este előadás volt, nem hagyhattam cserben a csapatot és a közönséget. Nem sokat aludtam mostanában, annyi a fellépésem, és nagyon kimerültem. Január óta több mint száz meghívásnak tettem eleget, és a nyár is igen pörgős" - vallotta Gabi a Blikknek. A lány azt is elmondta, nagyon fájlalja, hogy nem léphet fel többé egy színpadon testvérével, Tóth Verával, akit nem engedett el menedzsere az Egy bohém rapszódiája című győri előadásra sem, pedig évek óta együtt játsszák. A fiatal énekesnőt csak az vigasztalta, hogy meglátogatta Győrben futballista barátja, Rasztovics Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.