Óriási bajban a sztár! Két szexvideójával is házalnak a médiánál

szexvideó Kanye West kim kardashian rapper botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi lepedőakrobata Kanye West, aki szexuális életének mozzanatait előszeretettel rögzíti is. Csakhogy valaki két felvételt most eltulajdonított a számítógépéről és magas összegért eladná a médiának.

Bajban van Kanye West, aki volt barátnőivel többször is úgy szeretkezett, hogy az aktust videóra vette. A felvételeket az amerikai rapper természetesen nem a nagyközönségnek szánta, de valaki megszerzett két videót a számítógépéről, és most több százezer dollárért igyekszik eladni azokat a médiának. Kanye egyelőre nem tud mit tenni, de azt leszögezte, hogy ha a videók napvilágot látnak, jogi úton vesz elégtételt a magánéletén esett csorbán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kim Kardashian és Kanye West

Nemcsak Kanye, hanem jelenlegi barátnője, a szexi Kim Kardashian életét is megnehezítik az intim felvételek, hiszen a botrányhercegnő is azzal szerzett magának kétes hírnevet, hogy szexvideója felkerült az internetre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.