A Nagy Duett Király Linda énekesnő sztár Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sokkot kapott és könnyekben tört ki Király Linda, annyira megdöbbentette őt a párja, Zsombor - tudta meg a Life.hu.

Király Linda egyáltalán nem sejtette, hogy mire készül a születésnapjára a párja, Zsombor. Az énekesnő teljesen megdöbbent az ajándékon.

"Engem nagyon nehéz meglepni, de most tökéletesen sikerült. Éppen forgatásról tartottunk haza, amikor Zsombi meggyőzött, hogy ugorjunk be még egy italra valahova. Már nagyon fáradt voltam, de nagy nehezen beleegyeztem" - kezdi a történetet Linda, aki nem számított rá, hogy élete egyik legmozgalmasabb és legvidámabb éjszakája vár rá.

Forrás: Király Linda
Forrás: Király Linda

"Az egyik törzshelyünk külön részébe mentünk, ahol hirtelen elkezdtek énekelni. Akkor döbbentem rá, hogy a számomra legfontosabb emberek vannak ott. A pillanat törtrésze alatt sokkot kaptam és zokogni kezdtem. Tök ciki volt. Teljesen szétfolyt a szemfestékem" - nevetett Linda, akinek még A Nagy Duett-beli partnere, Szabó Győző is jelen volt a jeles estén.

"Hatalmas dolog, hogy eljött, hiszen nagyon elfoglalt" - tette hozzá az énekesnő. Linda tortája sem volt mindennapi. "Olyan tortát kaptam, ami a kiskutyámra, Sevenre hasonlít, de sajnos a diétám miatt nem nagyon ehettem belőle, de belenyaltam."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.