Közeli hozzátartozójával lép színpadra Tóth Vera

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
kutya TV2 Sztárban sztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera a múlt héten testvérét, Gabit személyesítette meg a Sztárban sztárban, és ezen a héten sem hiányoznak majd a családi szálak a produkciójában.

Úgy látszik Vera a szerettei körében érzi igazán formában magát, mert vasárnap egyik imádott családtagjával együtt lép színpadra. Kedvence, a Mila névre hallgató cuki kis kutyus beépült ugyanis az énekesek közös produkciójába. A kiskutya nagyon nyugodt, egy vakkantás nélkül tűrte a próbát, amelyen legalább egy órán át ide-oda cipelte a gazdi, és simogatta meg szinte mindenki, aki a közelébe került. Tényleg nagyon édesek együtt, és még egy kicsit hasonlítanak is egymásra!

Forrás: Tóth Vera FB

"Mila kutyám a tegnapi Sztárban sztár közös dal próbáján. Megsúgom, hogy ő is szerepelni fog holnap este a műsorban! Nagyon ügyes kislány volt, ezért, mikor hazaértünk, kapott néhány bónuszfalatot jutalomként"- írta ki a közösségi oldalára.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.