Sokkoló! Korábbi súlyának szinte felére fogyott Angelina Jolie

Forrás: AFP -
vékony kóros soványság Angelina Jolie anorexia sovány beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta cikkeznek a lapok kóros soványságáról, most azonban az egész világsajtó megdöbbent Angelina Jolie kinézetén, aki a Kung Fu Panda harmadik részének premierjén jelent meg minden eddiginél vékonyabban. Íme, ennyit fogyott Angelina az elmúlt évekhez képest. 

Szinte már csont és bőr Angelina Jolie, akin úgy tűnik, teljesen elhatalmasodott az anorexiája. Egyes híresztelések szerint a színésznő – aki egy újabb gyermeket is örökbe szeretne fogadni – már régóta éhezteti magát, és férje is megfenyegette, hogy ha nem kezelteti a betegségét, elhagyja. Pedig nem volt ez mindig így, Angelina évekkel ezelőtt még dús, nőies idomairól volt ismert – és ezzel testesítette meg minden férfi álmát.

Forrás: AFP

Még az idén elválik Angelina Jolie és Brad Pitt?

Hollywood egyik legszebb párjának házassága romokban. Bár a hírek szerint mindketten próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat, a sok vita gátat szab ennek. Olvasd el a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.