Angelina Jolie: "Nem akarom, hogy a gyerekeimből színészek legyenek"

Brad Pitt gyerekek család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Angelina Jolie: egy interjúban arról beszélt, semmiképp sem szeretné, ha gyermekei színészi pályára lépnének. 

A színésznő a Kung Fu Panda harmadik részében együtt dolgozott a csemetéivel, egy interjúban pedig ezzel kapcsolatban elmondta: annak ellenére, hogy maga is híres színészcsaládból származik, nem szeretne ilyen életet a gyermekeinek - írja a Daily Mail.

Forrás: Vogue

"Nem akarom, hogy színészek legyenek, de ha ez életük minden vágya, akkor is remélem, hogy azért másban is kipróbálják majd magukat" - mondta nevetve az újságíró kérdésére a gyönyörű színésznő, akiért egy fél világ lélegzetvisszafojtva izgul, drámai súlyvesztesége miatt.

Angelina Jolie úgy néz ki, mint egy múmia

Kiálló csontok és karikás szemek - valami nagyon nem stimmel a népszerű színésznő-rendező és ENSZ-különmegbízott körül. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.