Brad Pitt lemondott a gyerekeiről?

Forrás: Northfoto -
Brad Pitt válás gyerekek Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapa dühösen hagyta ott a gyerekeit, miután azok nem voltak hajlandóak apának szólítani őt. 

Nem csitulnak az indulatok Brad Pitt és Angelina Jolie válása körül. A legújabb hírek szerint a sztár másodjára találkozhatott a gyerekeivel, miután a pár bejelentette a válását. Angelina teljes mértékben az apjuk ellen hergeli őket, így a hat testvér már nem is hajlandó apának szólítani Pittet – írja a Hindustantimes.

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekeikkel Forrás: Northfoto

"Kris Herzog, Brad testőre beszélt a lapnak a találkozásról. Brad nagyon dühös volt, ott is hagyta egy idő után a kicsiket, ugyanis a gyerekek nem akarták őt apának szólítani, sőt beszélni sem akartak vele. Nem tudni, mi lesz ebből" – mondta a férfi, aki szerint az egykori álompár most már inkább gyűlölettel van egymás iránt.

Így fest Angelina Jolie a válás után

A sztár először szerepelt a nyilvánosság előtt azóta, hogy bejelentette válását férjével, Brad Pitt-tel. A felvétel alapján a sztár kissé sápadt és megviselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.