David Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó!

Vacsora David Beckham undorító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. 

Ahogy azt már megírtuk, Beckham május 2-án töltötte be 42. életévét. A nagy nap alkalmával visszarepültünk az időben, és bepillantottunk egy kicsit David múltjába.

Születésnapja kapcsán a közösségi oldalára is kerültek fel fotók, többek között arról is, ahogy a családjával ünnepel. A megható pillanat közel 2 millió kedvelést kapott egy nap leforgása alatt.

De mutatott egy másik fotót is, ami már a gusztustalanság határait súrolja. Azt hinnénk, hogy a világ egyik legsikeresebb és leggazdagabb embere megadja a módját az ünnepi vacsorának. De ehelyett azzal kellett szembesülnünk, hogy Beckham valami értelmezhetetlen furcsaságot halmozott fel a tányérjára.

Íme a remekmű, amitől az embernek biztosan elmegy az étvágya Forrás: Instagram

A vacsora igen érdekes összetevőkből áll össze: sonka, tükörtojás, burgonya, fehérbab, zöldborsópüré, ananász, és valamilyen tejfölös reszelt zöldség. Victoria, aki szigorú étrend szerint táplálkozik, bizonyára nem fogyasztott ezekből az össze nem illő ételekből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.