Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori csapattárs, Felipe Massa egy nemrég adott interjújában beszélt arról is, hogy mit gondol Schumacher állapotáról és a felépülésének esélyeiről.

"Az idő csak múlik, ezért nem hinném, hogy felépül. Azt gondolom, nagyon súlyos a helyzete. Persze reménykedem, de az idő múlásával már nehéz igazán hinni benne, hogy valaha is ugyanolyan lesz, mint volt" – mondta a Nemzeti Sportnak Massa, aki tanítómesterének tartja Michael Schumachert, és akit a család olyan dolgokba is beavat, amit a nyilvánosság nem tudhat meg.

Igaz, részletekről nem beszélhetett, ám annyit elárult, hogy szerinte fogy a remény.

Massa közel áll a családhoz, ezért többet tud, mint sokan mások Forrás: AFP/Damien Meyer

Borzasztóan szomorú, ami vele történt. A versenyzés világában évtizedekig közvetlen életveszélyben volt, aztán jön ez a hülye baleset... Nehezen emésztem meg a történteket, nagyon szomorú vagyok, de próbálom úgy megőrizni az emlékeimben, amilyen a baleset előtt volt" – nyilatkozta.

Mint ismeretes, Michael Schumacher három és fél éve szenvedett síbalesetet. Bár az életét meg tudták menteni, a hírek szerint a volt Forma-1-es pilóta állapota nem nagyon javult az elmúlt években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.