"Hat hétig ágyban feküdtem" - Barta Sylvia megjárta a poklot a koronavírus miatt

Forrás: Barta Sylvia/Instagram -
TV2 Barta Sylvia pokol időjárás időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 gyönyörű időjósa a napokban ünnepelte 52. születésnapját. Bár Sylvia úgy érzi, sokkal egészségesebb, mint valaha, de soha nem felejti el, mennyire megküzdött a koronavírussal és az utóhatásaival.

2020 tavaszán Sylvia az első hazai hírességek között kapta el a koronavírust. A betegség hetekre ágyba döntötte, és bár ma már jól érzi magát, sosem felejti el, min ment keresztül.

- kezdte a Borsnak.

Nagyjából két teljes hónapig küzdöttem a vírussal, és ez lelkileg is nagyon megviselt. Hat hétig ágyban feküdtem, és felülfertőződéses tüdőgyulladást kaptam.

– mondta Barta Sylvia, aki betegsége elején azt hitte, megfázott, vagy elkapta az influenzát.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

Szerencsére a gyönyörű időjósnak sikerült legyűrnie a fertőzést, és ma már kirobbanó formában van. Sylvia nem tagadja, hogy a betegség után is hosszú ideig voltak tünetei, ezért elkezdte erősíteni az immunrendszerét, beoltatta magát, és mint mondja, azóta is mindent megtesz, hogy száz évig éljen. Az időjós egyébként a napokban ünnepelte az 52. születésnapját.

"Bárhová mentem, mindenki felköszöntött. Folyton csörgött a telefonom, szebbnél szebb jókívánságokkal gazdagodott a postaládám. A zumba-órámon meglepetésbulival ünnepeltünk. A nap végén pedig egy kis torta mellett a családommal tölthettem ezt a szép napot. Fontos számomra a lányaimmal töltött minőségi idő, mivel hamarosan kiröppennek"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.