Barta Sylvi a koronavírusról: "Komoly kihívást jelentett, hogy eljussak a mellékhelyiségig"

Barta Sylvia autoimmun betegség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvi még tavaly kapta el a koronavírust, ami különösen veszélyes volt a számára, mivel autoimmun betegséggel küzd.

A csinos időjóst nagyon megdöbbentette, hogy beteg lett, mivel nagyon vigyázott - már a kezdetektől maszkot és kesztyűt hordott, folyamatosan fertőtlenített. Kezdetekben kínzó izomfájdalom és magas láz gyötörte, de a java csak ezután következett.

- mesélte a Borsnak Sylvia.

Két hónapig küzdött a vírussalés néha már azt is megkérdőjelezte, hogy felépül-e valaha. Ráadásul az is elkeserítette, hogy hiába gyógyult meg, munka után még le kellett feküdnie és a memóriája sem működött rendesen, egyszerű, hétköznapi szavakat is elfelejtett.

Barta Sylvia Forrás: Barta Sylvia/Instagram

Sylvia nagyon hálás, hogy ma már túl van a nehezén és azóta másként tekint életére. Nagyon várja már a védőoltást és mindenkit arra buzdít, hogy oltassa be magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.