Videóüzenet küldött Rúzsa Magdi és kéthónapos kislánya, Lujzi

Forrás: Takarékbank Zrt. -
Rúzsa Magdi videó hármas ikrek énekesnő Richter Anna Díj sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nem tudott ott lenni a díjkiosztó gálán, ezért videóüzenetben köszöntötte a Richter Anna Díj döntőseit Rúzsa Magdi.

Két hónappal ezelőtt adott életet hármasikreinek az énekesnő, ezért érthető, hogy bármennyire is szívügye, idén nem tudott személyesen megjelenni a díjátadó gálán, ahogy azt a Richter Anna Díj Facbook-oldalán vidóüzenetében is elmondja: "Részben sajnálom, részben egyáltalán nem. Egy szép dolog az, ami itthon tart, három pici babám született nemrégiben. Még nem tudok annyit mozogni, hiszen 0-24-ben szükségük van rám. Zajlik az élet, Lujzi, Keve és Zalán nagyon cukik, szépen fejlődnek és egészségesek, mint a makk. Szép velük az élet."

Rúzsa Magdi Forrás: Takarékbank Zrt.

A videó végén kislánya, Lujzi is beköszön.

A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.